Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Μαραθώνα

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου ΜαραθώναΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 57
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 3/4/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνος σας ενημερώνει ότι σήμερα Παρασκευή 3/4/2015 χωρίς καμία ειδοποίηση η Δημοτική Αρχή προέβει στο σφράγισμα και αποκλεισμό του χώρου που στεγάζεται το γραφείο του συλλόγου εργαζομένων, έχοντας αντικαταστήσει τη κλειδαριά, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση των εκπρόσωπων των εργαζομένων για να
πραγματοποιήσουν εργασίες του συλλόγου. Κατόπιν πολλών τηλεφωνικών επαφών καταλήξαμε ως Δοιηκητικό Συμβούλιο στο συμπέρασμα ότι τα ανωτέρω έχουν γίνει με απόφαση της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Η Δημοτική Αρχή δεν μας αιτιολόγησε αυτή την πράξη της, αρνήθηκε να μας δώσει κλειδί της νέας κλειδαριάς και ο μέχρι στιγμής πολυάσχολος και δυσεύρετος δήμαρχος το μονό που έκανε ήταν να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Δ. Κελαιδή και να τον απειλήσει με Ε.Δ.Ε. Ο σύλλογος καταδικάζει τα ανωτέρω, τα θεωρεί κινήσεις συνδικαλιστικής δίωξης, απαξίωσης και εκφοβισμού των εκπρόσωπων των εργαζομένων. Για το λόγο αυτό σήμερα το απόγευμα στο Α.Τ. Μαραθωνος ο πρόεδρος Κελαιδής Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντάτος Βασίλειος και ο Γραμματέας του συλλόγου Σιδέρης Εμμανουήλ κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη για την ανωτέρω απαράδεκτη και παράνομη ενέργεια του. Με επιφύλαξη παντώς νομίμου δικαιώματος τους.
Πηγή:Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.