Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Οι τρεις κινήσεις – απάντηση Μάρδα για την υποτιθέμενη μεταφορά 80.000 ευρώ στο εξωτερικό: Είναι συκοφαντική δυσφήμιση, θα κινηθώ δικαστικά (βίντεο)

Για συκοφαντική δυσφήμιση, που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild ότι ήταν αυτός ο υπουργός που μετέφερε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό.

Ο Δ. Μάρδας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 υπογράμμισε πως τα όσα γράφονται δεν έχουν σχέση με την αλήθεια, ενώ έκανε λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση. Από εκεί και πέρα είπε πως θα κάνει 3 κινήσεις στο πλαίσιο διάψευσης του δημοσιεύματος.
Όπως είπε, πρώτον, θα δοθεί αντίγραφο του Πόθεν Έσχες στον πρωθυπουργό, όπου μέχρι τέλη Απριλίου, φαίνεται πως δεν υπάρχει η οποιαδήποτε κίνηση προς τράπεζα του εξωτερικού. Δεύτερον, θα δοθούν αντίγραφα των κινήσεων των λογαριασμών του στη Eurobank από το Γενάρη και μετά. Τρίτον, θα ζητήσει βεβαίωση από την Eurobank ότι μετά το Γενάρη δεν υπάρχει τέτοια κίνηση χρημάτων από  τους λογαριασμούς του κ. Μάρδα.
Δείτε το βίντεο:

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν πριν το Γενάρη είχε βγάλει λεφτά στο εξωτερικό, ο κ. Μάρδας απάντησε ότι έστειλα λίγα χρήματα στο εξωτερικό, για να κάνει η κόρη μου μεταπτυχιακό.
Από το πρωί, η Bild με δημοσίευμά της, ανέφερε το όνομα του αναπληρωτή υπουργού, Δημήτρη Μάρδα και τον συνέδεε με τη μεταφορά των 80.000 ευρώ που αποκάλυψε η εφημερίδα Θεσσαλονίκη.
«Νέο ελληνικό σκάνδαλο – Έβγαλε ο αντί-Βαρουφάκης 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο;» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας:
bild_mardas


































Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.