Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Α+Α+Α -ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ: Ο εφιάλτης των ληστειών συνεχίζεται.Αυξημένα κρούσματα

Ο Δήμος Μαραθώνα και η τοπική κοινότητα αδυνατούν να προστατέψουν τους πολίτες τους. Επαναλαμβανόμενα κρούσματα.
Ο εφιάλτης των πολιτών του Βαρνάβα με τις ληστείες να συνεχίζονται, από άγνώστους μέχρι στιγμής. Μόλις πρόσφατα  ναρκωμανής απείλησε με μαχαίρι την φαρμακοποιό του χωριού μέρα μεσημέρι  ενώ την ιδια ημέρα άδειασαν  σπίτι.
Σε πολλές όμως περιπτώσεις, κρύβονται δράματα των οποίων οι παθόντες τις περισσότερες φορές δεν τα καταγγέλλουν, φοβούμενοι τον διασυρμό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το νέο στοιχείο που δείχνει τη μετάλλαξη της εγκληματικότητας είναι ότι το ίδιο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν μόλις 42 ληστείες τραπεζών. Με απλά λόγια, οι ληστές ουσιαστικά εγκατέλειψαν τις τράπεζες και ασχολούνται με τις ληστείες κατοικιών! Οι συμμορίες, γνωρίζοντας ότι οι τράπεζες, τα μεγάλα καταστήματα, αλλά και οι χρηματαποστολές, λαμβάνουν αυστηρά μέτρα   φύλαξης και ασφάλειας και τα χρηματοκιβώτια είναι μπλοκαρισμένα, αλλά και με λίγα χρήματα, επέλεξαν τα σπίτια. Έτσι, από τους ληστές τραπεζών περάσαμε στους ληστές οικιών!

Ο Βαρνάβας απομονωμένος στα βόρεια της Αττικής και αποκομμένος από τον Δήμο Μαραθώνα βρίσκεται χωρίς αστυνόμευση και αποτελεί ιδανικό στόχο των ληστών.
Μάθαμε πρόσφατα πως  κάτοικοι του δυτικού Βαρνάβα εξετάζουν τρόπους αντιμετώπισης αυτής της απειλής. Το ίδιο πρόκειται  να συμβεί και στον ανατολικό Βαρνάβα.
Εκεί που η η πολιτεία και ο Δήμος είναι απόντες. οι δημότες  αντιδρούν και οργανώνονται.

Α+Α+Α -ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! - Θρασύτατοι κλέφτες μπουκάρουν σε σπίτια.

Τμήμα Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.