Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Άλλος θα είναι Αντιδήμαρχος και άλλoς θα έχει τον μισθό;


Ο ένας ήθελε να γίνει αντιδήμαρχος για το μισθό, ο άλλος μόνο και μόνο για τον τίτλο. Τελικά τη λύση εδωσε ο δαιμόνιος δήμαρχος. Ο ένας θα έχει τον τίτλο και ο άλλος το μισθό. Γίνονται άραγε τέτοια πράγματα;

Στη χώρα της φαιδράς ορχιδέας! (πορτοκαλέας) όλα μπορούν να συμβούν. Τέτοιες αλλαξο..θεσιές μόνο στο" Ψινακιστάν" μπορούν να γίνουν. Σύμβουλος γίνεται Πρόεδρος, φεύγει από Πρόεδρος, ξαναγίνεται Σύμβουλος και μετα γίνεται α.α Αντιδήμαρχος αμειβόμενος.
Σύμβουλος επιθυμεί διακαώς να γίνει Αντιδήμαρχος. Περιμένει 5 μήνες οπότε ύστερα απο άλλες καραμπόλες γίνεται ξαφνικά Αντιδήμαρχος μα έλα που μετά απο 3 μήνες παραμένει μεν Αντιδήμαρχος αλλά άνευ ουσιαστικού αντικειμένου και άνευ αμοιβής ; ουφ ζαλιστήκατε ; και που είστε ακόμη.
Τελικά στο τέλος προκειμένου να τους ικανοποιήσει όλους τους Συμβούλους του ο κ.Ηλίας θα έχουμε 16 επίτιμους Αντιδημάρχους. 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.