Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

«Μπαράζ» προσλήψεων στους δήμους – Εγκρίθηκαν 1.851 θέσεις με 4 αποφάσεις (έγγραφα)

Με τέσσερις διαφορετικές αποφάσεις το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης προχωρεί στην έγκριση συνολικά 1.851 θέσεων σε δήμους καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου  τα οποία υπάγονται στην αυτοδιοίκηση.

Οι θέσεις αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου για διάστημα έως οκτώ (8), εννέα (9) ή έως έντεκα (11) μήνες. Καλύπτουν ανάγκες σε υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.
Ειδικότερα έχουν εγκριθεί 461 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση ΝΠΙΔ που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση ΕΔΩ)
Επίσης εγκρίθηκαν 185 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και 100 συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των Δήμων και ΝΠΔΔ αυτών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση ΕΔΩ)
Με άλλη σύμβαση δίδεται πράσινο φως για τη σύναψη 480 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση ΝΠΙΔ που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση ΕΔΩ)
Τέλος εγκρίθηκαν 625 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση των ΟΤΑ και ΝΠΔΔ αυτών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. (Απόφαση ΕΔΩ)

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.