Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ : Η ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ


2015-06-15 23:47
Εικόνες καταθλιπτικές.
Ελπίδες παγωμένες.
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΑΝΤΟΥ.

Ο Ιστορικός Δήμος του Μαραθώνα διολισθαίνει μέρα τη μέρα.

Η νέα (:) Δημοτική Αρχή και ο "πολλά" υποσχόμενος Δήμαρχος κ. Ψηνάκης δυστυχώς αδυνατούν να διαχειριστούν την καθημερινότητα του πολίτη.

Οι παραιτήσεις στελεχών του από διάφορες θέσεις αναδεικνύουν την έλλειψη συντονισμού και οργάνωσης μίας δημοτικής αρχής που κατάφερε να παραπείσει τους δημότες και να αποσπάσει χιλιάδες ψήφους με την ελπίδα του ...οράματος

  Τελικά όμως, όχι μόνο δεν είχε όραμα ο κ. Ψηνάκης, αλλά ούτε καν στοιχειώδες σχέδιο.

Τα όσα δήθεν ισχυρίστηκε περί πλάνου και σχεδίου για τον Μαραθώνα, αποδεικνύονται αρκετούς μήνες μετά τελείως αναληθή.

Εν μέσω σκουπιδιών και διοικητικής "αναρχίας", οι δημότες πασχίζουν να επιβιώσουν μίας κατάστασης κωμικής και τραγικής συνάμα.

Η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και ο επικεφαλής αυτής Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Χατζηγιάννης αγωνιούμε για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον αυτού του τόπου.

Οι νεόφερτοι διοικούντες αυτής της πόλης, αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Το ερώτημα είναι : Θα επιτρέψουν ποτέ στους εαυτούς τους να αποδεχτούν την αποτυχία τους και να ανοίξουν τα μάτια και τα αυτιά τους σε αληθινές προτάσεις και σχέδια ανάκαμψης ή απλά θα παραμείνουν οσφυοκάμπτες της απειρίας και του εγωισμού τους ;;  


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.