Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Video: Πως "αλυσοδέθηκε" η Ελλάδα στα Μνημόνια - Η Ύβρις των δανειστών απέναντι στη χώρα φέρνει την Νέμεση

VIDEO: Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ - ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ  
Μια μέρα πριν την κρίσιμη ψηφοφορία κατά την οποία ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του και για το αν θα υπακούσει στις προτροπές του Β.Σόιμπλε και της Α.Μέρκελ καλό θα είναι να θυμηθεί ο ελληνικός λαός πως η Ελλάδα "αλυσοδέθηκε" στα δεσμά των Μνημονίων και από ποιους.

Ποια είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που ζητάει τον αφανισμό της χώρας αλλά και όλων των Εθνών και ποιοι την υπηρετούν εκ προοιμίου με ιδεολογική μάλιστα δέσμευση.
Χαρακτηριστικά θα ακούσεται το βίντεο που ακολουθεί τον πρώην υπουργό επί των Οικονομικών αλλά και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Στουρνάρα, να λέει "δεν υπάρχει Παγκοσμιοποίηση (η εύηχη ονομασία της Νέας Τάξης Πραγμάτων) α λα καρτ! υπάρχει Παγκοσμιοποίηση χωρίς κανένα περιορισμό!". 
Θα δείτε λίγο λιγο την εξαθλίωση της χώρας όλα αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια τα οποία όμως οδηγούν σε δια παντός δουλεία. Η Ελλάδα από το 2010 έχει νεκρό "χρονολόγιο" αφού τα έτη που παρήλθαν δεν έχουν να προσφέρουν καμια "σελίδα" άξια αναφοράς στην Ιστορία του Έθνους. Πρόκειται για μια περίοδο ου μπορεί να "ταυτιστεί" κάλιστα με άλλες σκοτεινές περιόδους του Ελληνισμού όπως η "Κατοχή", η "Λατινοκρατία" και η "Τουρκοκρατία".
Ότι συνέβη στην χώρα τα τελευταία πέντε έτη όπου 9.000 άνθρωποι αυτοκτόνησαν, και 300.000 άλλοι μετανάστευσαν, χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν και ενάμισυ εκατομμύριο άνεργοι δημιουργήθηκαν αποτελεί Υβρη στην Ιστορία και στο Μεγαλείο του Έθνους.
Και όπως έλεγαν οι αρχαίοι και πάνσοφοι ημών πρόγονοι "Μετά την Ύβρη ακολουθεί η Νέμεσις". Η Ύβρη προκαλεί κοσμική ανισορροπία και η Νέμεση ως τιμωρία έρχεται να επαναφέρει το κοσμικό status quo. Η Φύση από μόνη της λατρεύει την ισορροπία, και η ώρα της αποκατάστασης έρχεται.
Πολύ ενδιαφέροντα όμως είναι και τα βίντεο debtocracy που εξηγεί πως η Ελλάδα έγινε αποικία χρέους αλλά και το πολύ καλό ντοκιμαντέρ του Εξάντα για την Αργεντινή
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.