Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Η Β.Παπαχρήστου στις 50 πιο σέξι αθλήτριες στον κόσμο [εικόνες]

Ελειψε για ένα χρόνο από τα στάδια, για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Όπως όμως η Βούλα Παπαχρήστου δεν ξέχασε τον τρόπο να κάνει μεγάλα άλματα, έτσι και ο κόσμος δεν ξέχασε το κορμί της.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις πιο σέξι αθλήτριες στον κόσμο για το 2015, την οποία δημοσίευσε η ιστοσελίδα theathleticbuild. Η άλτρια της ΑΕΚ είναι μητέρα πλέον, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι.
Ομως, αυτό το καλοκαίρι επανήλθε στη δράση και μάλιστα διεκδίκησε μέχρι τέλους τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στο Πεκίνο. Και βέβαια, επέστρεψε το ίδιο όμορφη, κάτι που φαίνεται ότι εκτιμούν παγκοσμίως οι φίλαθλοι και λάτρεις του γυναικείου κάλλους, καθώς η ιστοσελίδα την κατέταξε στην 43η θέση στη λίστα με τις πιο 50 πιο σέξι αθλήτριες.



Αυτές είναι οι 10 πιο σέξι αθλήτριες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα:
10. Χίλαρι Νάιτ, χόκεϊ επί πάγου

9. Ρέιτσελ Κάμινς, MMA

8. Καμίλ ΛεΜπλανκ Μπάζινετ, CrossFit

7. Μπλερ Ο'Νιλ, γκολφ


6. Αλεξ Μόργκαν, ποδόσφαιρο

5. Σιέρα Μπλερ Κόιλ, αναρρίχηση

4. Κρίστμας Αμποτ, CrossFit

3. Μαρία Κιριλένκο, τένις

2 Σίντνεϊ Λαρού, ποδόσφαιρο

1. Τζίνα Καράνο, MMA



Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.