Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ

Αλλά και στον Βαρνάβα και το Γραμματικό........ γενικό το φαινόμενο.
 (ΦΩΤΟ: )
Τα λύματα τρέχουν ανεξέλεγκτα στους δρόμους του Μαραθώνα, αλλά ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης ‘’τρέχει’’ σε μόνιμες διακοπές εκτός του δήμου του.
Τι κι αν η μειοψηφία ‘’γκρινιάζει’’ κατ’ επανάληψη περί τούτου με την κατάθεση και τρίτης κατά σειρά επιστολής, ο Ηλίας το μόνο που ακούει είναι οι Σειρήνες της δημοσιότητας μέσω Instagram, πλάθοντας το μύθο του δημάρχου Μαραθώνα Ψηνάκη που κέρδισε το δήμο με το πρώτο και με διαφορά. Στόχος; Μια (εκλόγιμη;) θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όποτε γίνουν εκλογές.
Να τι αναφέρει στην επιστολή της, η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας «Δύναμη Πολιτών»:
«Καλημέρα Κε Δήμαρχε.                                               
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο τέθηκε από Δημοτικό σύμβουλο μας το θέμα των ανεξέλεγκτων λυμάτων στους δρόμους του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης.
Τελικά από όλη τη συζήτηση δεν καταλάβαμε τι ενέργειες θα κάνει η δημοτική αρχή.  Εκτός από τους κινδύνους για την υγεία των δημοτών, (αλήθεια επαφιέμεθα στην προστασία της θείας δύναμης για να μην έχουμε ασθένειες;) η όλη εικόνα, νομίζετε ότι βοηθά την τουριστική ανάπτυξη του τόπου;
Αν το βεβαρημένο σας πρόγραμμα σας  αφήσει χρόνο, πολύ θα μας ενδιέφερε να μάθουμε τις ενέργειες σας για την βελτίωση αυτής της κατάστασης
Το πρόβλημα είναι σοβαρό για να περιμένει την αλλαγή ηγεσίας στο Δήμο για να λυθεί.
H Δύναμη Πολιτών προτείνει:
Να προειδοποιήσει ο Δήμος τους παρανομούντες και το λαό εξηγώντας τον κίνδυνο επιδημιών, τύφου, γαστρεντερίτιδων και άλλων παθήσεων.
Να ελεγχτούν όλοι οι παράνομοι αγωγοί από και προς την θάλασσα.
Να δραστηριοποιηθεί για το θέμα η Δημοτική Αστυνομία.
Να ζητηθεί εγγράφως η συνδρομή της Δ/σης Δημόσιας Υγιεινής της Περιφέρειας και της ΕΛ.ΑΣ.
Και πάλι καλημέρα σας από το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών».
Μήπως το καλησπέρα, ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση; 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.