Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Θα μείνετε άφωνοι: Μοναχός Σαολίν περπατά 125 μέτρα πάνω στο... νερό! (Βίντεο)

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο του μοναχού Shi Liliang που ανήκει στο ναό Quanzou Shaolin. Πρόκειται για μοναχό Σαολίν και φημίζεται για ιδιαίτερες ικανότητες που αναπτύσσουν μέσα από την αυτοσυγκέντρωση και τις ειδικές τεχνικές για τον έλεγχο των σωματικών τους λειτουργιών.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο μοναχός αυτός ειδικεύεται στο να «περπατά» πάνω στο νερό. Για την ακρίβεια να ισορροπεί πάνω σε έναν διάδρομο από μικρά φύλλα κόντρα πλακέ, τα οποία αποτελούν και το μοναδικό του «στήριγμα» για να κρατηθεί στην επιφάνεια.
Τα 125 μέτρα της νέας του προσπάθειας σπάνε το ρεκόρ που είχε από τον περασμένο Οκτώβριο όταν είχε φθάσει στα 118 μέτρα. Και για να το επιτύχει χρειάστηκαν τρεις απόπειρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μοναστήρι Σαολίν είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Κίνα για τους μοναχούς του Κουνγκ-Φου οι οποίοι περνούν εξαντλητική εκπαίδευση για να μπορούν να καταφέρουν απίστευτα ακροβατικά και σωματικά επιτεύγματα.
000
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.