Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μία απίστευτη φιλία μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός πουλιού!

Οι άνθρωποι με το πέρασμα των αιώνων έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να εξημερώσουν μερικά απίστευτα παράξενα ζώα και να αναπτύξουν σχέσεις αγάπης και αλληλοκατανόησης. Ζώα που δεν θα σκεφτόταν κανείς ότι θα καταφέρουν να ζήσουν μαζί με τους ανθρώπους τελικά όχι μόνο μοιράζονται τον ίδιο χώρο αλλά δείχνουν να κατανοούν ο ένας τον άλλον.

Ο άνθρωπος που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έχει μια ασυνήθιστη σχέση με ένα πουλί. Ένα όμορφο κολιμπρί πηγαίνει σπίτι του σε καθημερινή βάση για να τον επισκεφτεί.  Το πιο αξιοπρόσεκτο είναι πως το πουλάκι δεν δείχνει κανένα φόβο ή δισταγμό και πλησιάζει τον άνδρα που φροντίζει να του παρέχει νερό και ίσως συντροφιά.
Αυτό το κολιμπρί έχει μια πραγματικά καλή σχέση με τον άνδρα. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαν να κάνουν περισσότερη παρέα ή έστω να δείξουν περισσότερο την αγάπη και τη συμπάθειά τους.
Απολαύστε τους να περνούν λίγο χρόνο μαζί στο παρακάτω βίντεο!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.