Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση για ΜΠΕ, για Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων στο Δήμο Μαραθώνα

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΒΑΡΝΑΒΑ (η ντροπή του χωριού): Έχει ξεκινήσει η διαδικασία διαδημοτικού έργου Αποχέτευσης σε συνεργασία με τις Κοινότητες Καπανδριτίου και Πολυδενδρίου  και ήδη καταρτίστηκε η μελέτη. Χρηματοδότηση από το Δ΄ Κ.Π.Σ. Ορίζοντας εκτέλεσης έργου άγνωστος.
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της με αρ.οικ.1649/45/14 ΚΥΑ Υπουργών Εσωτερικών- ΠΕΚΑ  (ΦΕΚ45/Β/2014)  ανακοινώνεται ότι:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το με αρ. πρωτ. οικ.149049/15 έγγραφο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, με:

Α) τίτλο έργου: ‘’Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων ‘’, κατάταξη στην υποκατηγορία Α1, ομάδα 4η,  α/α 19 με είδος έργου: Εγκαταστάσεις επεξεργασίας αστικών λυμάτων με διάθεση επεξεργασμένων υγρών σε επιφανειακό υδάτινο αποδέκτη ή τη θάλασσα.
Β) θέση έργου: Το έργο εντοπίζεται στο τοπωνύμιο ΄΄Λούτσα’’, Δ.Ε. Γραμματικού, Δήμου Μαραθώνα, Π.Ε. Ανατολικής Αττικής,  Περιφέρειας Αττικής.
Γ) φορέα έργου:  Δήμος Μαραθώνα.
Δ) αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή την Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Ε) αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία  καλείται το κοινό να ενημερωθεί και το ενδιαφερόμενο κοινό να εκφράσει τις απόψεις του επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης, τη Δ/νση Περιβάλλοντος  (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα, υποδοχή κοινού: Δευτέρα- Παρασκευή, 9:00-15:00, τηλ.: 210-6984302)
ΣΤ) ημερομηνία έναρξης και λήξης δημόσιας διαβούλευσης: 5/6/15-6/8/15
Ζ) ημερομηνίες έναρξης και λήξης προθεσμίας για κατάθεση απόψεων ενδιαφερομένου κοινού: 8/06/15-  17/07/15 στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής και 20/07/15- 7/08/15 στη Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙ.Π.Α.) του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα)
Η) εφημερίδα δημοσίευσης τη « Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών »  και link δημοσίευσης: www.patt.gov.gr.
Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών» στις 5-06-15 με αρ. πρωτ. 113955/15.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.