Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Χαμός στα social media με το νέο κλιπ του Μπαλάφα - συγκοπή στους βουλευτές [vds]

Άντε να σταθώ στα πόδια μου, μετά από τόσα χτυπήματα... τραγουδάει ο Λεωνίδας Μπαλάφας σε ένα βιντεοκλίπ με κρητικά μουσικά στοιχεία και πολιτική χροιά. Επίκαιρο λόγω των επικείμενων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Το νέο τραγούδι του Λεωνίδα Μπαλάφα "Να Σταθώ Στα Πόδια Μου", είναι συνεργασία με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη από το Ηράκλειο, ο οποίος συνυπογράφει τη μουσική και το ερμηνεύει μαζί με τον Μπαλάφα. Το φοβερής φωτογραφίας βιντεοκλίπ - καλά που κάτι μάς θύμισε - είναι δουλειά του Θοδωρή Παπαδουλάκη, σκηνοθέτη γνωστού από το τηλεοπτικό Νησί!
Βρισκόμαστε στο καφενείο ενός ορεινού χωριού της Κρήτης σε προεκλογική περίοδο, όπου την εμφάνιση του κάνει ένας πολιτικός που ζητά την ψήφο των θαμώνων... στο τέλος ο υποψήφιος βουλευτής παθαίνει συγκοπή!
Το βιντεοκλίπ αποσπά διαρκώς σχόλια στα socila media, χωρίς να λείπουν και οι επώνυμες επικρίσεις. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Θεσσαλονικιός συνθέτης Σταύρος Σταυρίδης μίλησε για «προκάτ κοινωνική, εθνοπατριωτική ευαισθησία», σχολιάζοντας πως «Ο Καζαντζίδης, ο Ξανθόπουλος κι ο πόνος της ξενιτιάς και της φτώχιας αναβιώνουν και μάλιστα στην κακέκτυπη εκδοχή τους».
Δείτε το βιντεοκλίπ:

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.