Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Πρόγραμμα αγωνιστικών κινητοποιήσεων – Κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας στις 4 Νοέμβρη

Υπό αυτές τις συνθήκες το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε:

• Καλεί τους εργαζόμενους στους Δήμους όλης της χώρας χωρίς απογοήτευση και με συνέπεια στους αγώνες των πέντε (5) προηγούμενων ετών να ενημερωθούν, να οργανωθούν και να συμμετέχουν σε κάθε δράση των Συλλόγων τους προκειμένου για μια ακόμη φορά να αγωνιστούμε αποφασιστικά και μαζικά ενάντια στην εξαθλίωση που μας «σερβίρουν».
• Την μαζική συμμετοχή στην 24ΩΡΗ Πανελλαδική Απεργία την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και πάντα σε συντονισμό με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τις άλλες Δευτεροβάθμιες Ομοσπονδίες του Δημοσίου. Η ημερομηνία της Πανελλαδικής Απεργίας θα επανακαθοριστεί εάν κριθεί αναγκαίο με βάση τις συνθήκες (ημερομηνίας ψήφισης Νομοσχεδίων μισθολογίου, αξιολόγησης κ.λπ.).
• Την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Σύσκεψης των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, στις 10.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL ATHENES» στην Αθήνα (Μιχ. Βόδα 2-6).
• Τον χαρακτηρισμό της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ως Πανελλαδικής Ημέρας Συμβολικής Κατάληψης ΟΛΩΝ των Δημαρχείων της χώρας (από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι), προκειμένου ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις κ.λπ. αφού ενημερωθούν αναλυτικά για τα νέα μέτρα να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η αντίδρασή μας και η συμμετοχή στις κάθε μορφής κινητοποιήσεις.
• Σε περίπτωση που προκύψει έστω και η υποψία πιθανότητα κατάργησης του ειδικού καθεστώτος των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), εξουσιοδοτείται η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να λάβει τις ενδεδειγμένες αποφάσεις στην κατεύθυνση κατάληψης όλων των Χ.Υ.Τ.Α. της χώρας αλλά και όλων των εργοταξίων σε κάθε Δήμο.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.