Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Γιορτή για τους φιλόζωους! Το International Dog Festival 2015 ανοίγει τις πύλες του 9 – 11 Οκτωβρίου

Εμείς εδώ στον Βαρνάβα δεν γιορτάζουμε τίποτα. Είμαστε μόνο για χορούς και πανηγύρια.  Δείτε... ΕΔΏ τις Παγκόσμιες & Διεθνείς ημέρες-Εβδομάδες του ΟΗΕ - 2015 

Γιορτή για τους φιλόζωους! Το International Dog Festival 2015 ανοίγει τις πύλες του 9 – 11 Οκτωβρίου

Το ανανεωμένο «International Dog Festival – Athens 2015»  ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή και φέρει εκατοντάδες δώρα για τους επισκέπτες  του στο ανακαινισμένο «MEC - Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία το τριήμερο 9 – 11 Οκτωβρίου.

Κερδίστε την μασκότ Cobby, υιοθετήστε ένα σκυλάκι από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, αποκτήστε δωρεάν τροφή για τα σκυλάκια σας, δείτε τα εκπαιδευμένα σκυλάκια του «Χαμόγελου του Παιδιού» και πολλά ακόμη δώρα στο International Dog Festival – Athens 2015!
Η πέμπτη εκδοχή του μοναδικού φιλοζωικού θεσμού στην Ελλάδα περιβάλλεται ήδη από διεθνή αίγλη με την παρουσία της Παγκόσμιας Κυνολογικής Ομοσπονδίας στη χώρα μας ως επισφράγισμα της αναγνώρισης της προσφοράς του «International Dog Festival – Athens 2015».
Οι χιλιάδες επισκέπτες που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο φεστιβάλ, πιστοποιώντας με την παρουσία τους την ασύνορη αγάπη για τα σκυλάκια, θα έχουν την δυνατότητα για τρεις ημέρες να ασχοληθούν με τους πρωταγωνιστές της ζωής τους.
Το «International Dog Festival – Athens 2015» από την πρώτη ημέρα της έναρξης του έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των μικρών μας φίλων. Η ευζωία των κατοικίδιων είναι ο σκοπός του μοναδικού φεστιβάλ στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό διοργανώνουμε για πρώτη φορά σε συνεργασία με την «Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης» τις Hμέρες Υιοθεσίας (Adoption Days).
Kατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα μπορείτε να επισκέπτεσθε το περίπτερο της Ζωοφιλικής Ένωσης και εφόσον το επιθυμείτε να προσφέρετε μια ζεστή στέγη και ένα στοργικό χάδι σε ένα από τα σκυλάκια, που το χρειάζονται.
festival-skylon-paiania-500
Οι Ημέρες Υιοθεσίας (Adoption Days) είναι εφικτά χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του χορηγού μας, «Equilibrio Hellas» και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Τα παιδάκια αλλά και οι μεγαλύτεροι που θα επισκεφτούν το φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν τον… Cobby. Την μασκότ της Παγκόσμιας Κυνολογικής Ομοσπονδίας, που θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στο μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ για κατοικίδια. Με μια επίσκεψη στο περίπτερο της θα μπορέσετε να αποκτήσετε τον χαριτωμένο Cobby, που κλέβει την παράσταση σε όλο τον πλανήτη.
Για πρώτη φορά στο «International Dog Festival – Athens 2015» θα συμμετέχει και το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλάκια, που κινητοποιούνται κάθε φορά που χάνεται ένα παιδάκι
Στην τριήμερη γιορτή, που είναι αφιερωμένη στους καλύτερους μας φίλους, τα σκυλάκια, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια σειρά καινοτομιών και εκδηλώσεων, που θα σας εξοπλίσουν με γνώσεις για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ευζωίας των μικρών μας φίλων.
Όπως κάθε χρόνο, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας θα πραγματοποιήσει την τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας, η οποία εφέτος θα αποτελέσει για τους νικητές κριτήριο συμμετοχής για το μεγαλύτερο παγκόσμιο dog show, την περίφημη «Crufts»( 10 -13 Μαρτίου 2016).
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα υπάρξουν μια σειρά από δραστηριότητες που θα μας γνωστοποιήσουν το πολύτιμο έργο του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας. Η παρουσίαση των Ελληνικών Φυλών σκύλων αποτελεί την παρακαταθήκη της πολιτιστικής κληρονομιάς και θα συνδυαστεί άψογα με το νέο, που εκπροσωπεί η ομάδα των Νεαρών Χειριστών του Κ.Ο.Ε. «Πατουσάκια – Φιλαράκια», οι οποίοι θα επιδείξουν την δεξιοτεχνία τους με τους πιστούς συνοδούς τους.
Θα υπάρξει και εφέτος η λατρεμένη παράσταση από όλους τους επισκέπτες του Dog Dancing, ενώ δεκάδες σκυλάκια θα επιδείξουν τις ικανότητες τους στο άθλημα των σκύλων, το Dog agility.
Όπως κάθε χρόνο, στο «International Dog Festival - Athens 2015» θα έχει πρωταγωνιστική παρουσία και η Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, η δημιουργός της Ελληνικής Σχολής Εκπαίδευσης Σκύλων – Οδηγών «Λάρα», η οποία ίδρυσε την σχολή το 2008 για να βοηθήσει με την εκπαίδευση των σκύλων, που αποτελούν οδηγούς για τους συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης.
Το «International Dog Festival – Athens 2015» κατόρθωσε να γίνει θεσμός επειδή βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση και φροντίζει κάθε χρόνο να καινοτομεί. Έτσι και τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του πρώτου «Groom & Kennel Expo», που θα συστεγαστεί στο «MEC Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301).
Κατά την διάρκεια της παράλληλης εκδήλωσης θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε επιδείξεις περιποίησης από τους groomers, που θα λάβουν μέρος σε αυτήν, να συζητήσετε με ειδικούς του grooming, να λάβετε συμβουλές για την φροντίδα των σκυλιών σας και να απολαύσετε εν δράσει την «Εθνική Ελλάδας Grooming» να κάνει μαγικά με τα… ψαλίδια της αλλάζοντας την εμφάνιση των αγαπημένων μας φίλων.
festival-skylon-paiania-1-500
Ένας αστείρευτος πλούτος πληροφοριών, προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας θα βρίσκεται στην διάθεση σας για να τον ανακαλύψετε κατά την διάρκεια του πρώτου «Groom & Kennel Expo» το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου στο «MEC Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301).
Το «International Dog Festival – Athens 2015» καταφέρνει κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερο χάρη στην αμείωτη αρωγή των χορηγών του.
Για 5η συνεχόμενη φορά η εταιρεία «Royal Canin» περιβάλλει με εμπιστοσύνη το «International Dog Festival – Athens 2015» και με την χορηγία της κάνει εφικτή την διοργάνωση του. Η «Royal Canin» με τις ποιοτικές της τροφές συμβάλλει καθημερινά και μακροπρόθεσμα στην ευζωία και την υγεία κάθε ζώου και είμαστε ενθουσιασμένοι που για ακόμη μια χρονιά η χορηγία της θα διασφαλίσει το υψηλό επίπεδο του φεστιβάλ.
Σημαντική είναι η συμβολή της εταιρείας «Purina», η οποία με την σειρά καινοτομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας «PRO PLAN» καλύπτει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε σταδίου και τρόπου ζωής του σκύλου. Η χορηγία της θα συνεισφέρει αποφασιστικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή του φεστιβάλ.
Για ακόμη μια χρονιά χορηγός μας και η  super premium σειρά διατροφής «Equilibrio», η οποία φροντίζει κάθε έτος να μας βοηθάει στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε το «International Dog Festival - Athens 2015».
Πολύ σημαντική στην επιτυχία του φεστιβάλ θα είναι η συνεισφορά του χορηγού μας «TRAINER FITNESS 3», οι τροφές του οποίου βελτιώνουν την ευημερία των ζώων και τη φροντίδα της υγείας του.
Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη στο «International Dog Festival – Athens 2015», το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου στο  «MEC Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301). Οι εκθέτες με δεκάδες διαγωνισμούς θα φροντίσουν να μοιράσουν χιλιάδες δώρα στους επισκέπτες του φεστιβάλ.
Την οργάνωση του φεστιβάλ έχει αναλάβει η εταιρεία «Welldone» και με την υπευθυνότητα που την διακρίνει στην διοργάνωση φεστιβάλ για ζώα συντροφιάς φιλοδοξεί να αναβαθμίσει το επίπεδο τους για ακόμη μια φορά.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +30 210 7794529,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr . ενώ για συνεντεύξεις και πρωτότυπο υλικό στο 6947812350.
Θα υπάρχει parking για όλους και δωρεάν Wi Fi  για τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Για τρεις ημέρες, από τις 9 ως τις 11 Οκτωβρίου, τα σκυλάκια μας θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.