Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΙΔΟΥ ο Συνδετικός κρίκος Noor-1 & ποδοσφαιρικής Μαφίας!

noor1
Σε νέα φάση μπαίνει η έρευνα της Δικαιοσύνης για τη μεταφορά των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor-1», καθώς και η αναζήτηση στοιχείων για το οργανωμένο έγκλημα στο ποδόσφαιρο.
Στο μικροσκόπιο ανώτατων αξιωματούχων της αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα βρίσκονται οι δύο υποθέσεις. Αμερικανοί μυστικοί πράκτορες της DEA παρακολουθούν στενά την υπόθεση Noor-1 θέτοντάς της ως μια από τις σοβαρότερες παγκοσμίως, δεδομένου ότι το σύνολο της ποσότητας της ηρωίνης ήταν αρίστης ποιότητας.

Κυβέρνηση και Δικαιοσύνη αποφασισμένοι να σπάσουν το απόστημα της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο που έχει καταστρέψει μέσω του στοιχήματος της μισή Ελλάδα και έχει κάνει πάμπλουτους με τους στημένους αγώνες μια χούφτα παράγοντες του ποδοσφαίρου και παράλληλα να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση μεταφοράς 2 τόνων άριστης ποιότητας ηρωίνης μέσω του Noor-1.
print_screen_akropoli
Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις μεγατόνων φέρνει στο φως η «Ακρόπολη» για το παρακράτος των τραμπούκων και των εκβιαστών που αλωνίζει στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς φανερώνει όχι μόνο τον «συνδετικό κρίκο» ανάμεσα στην ποδοσφαιρική μαφία και στο κύκλωμα μεταφοράς της μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης στην Ελλάδα με το πλοίο Noor-1, αλλά και τον κόκκινο συναγερμό που έχει σημάνει σε υψηλό πολιτικό και δικαστικό επίπεδο, σε σημείο που να έχει τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας ακόμη και η ΕΥΠ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται από πηγές της εφημερίδας, η υπόθεση διαθέτει όλα εκείνα τα επιμέρους συστατικά, ώστε η δεξαμενή των πραγματικών περιστατικών να χρησιμεύει ως άριστη πρώτη ύλη…

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.