Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Λίγο πριν την πλήρη αποκάλυψη του Range Rover η Land Rover προβάλλει τα εκτός δρόμου πλεονεκτήματα του (video)

Λίγο πριν την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου, το Νοέμβριο, η Land Rover προβάλλει τα εκτός δρόμου πλεονεκτήματα του Range Rover Evoque Cabrio.

Καθώς η ανοιχτή έκδοση του Range Rover Evoque θα είναι η μοναδική στην αγορά χωρίς τον παραμικρό ανταγωνισμό, η βρετανική εταιρεία είναι λογικό να δίνει μεγάλη έμφαση στο λανσάρισμά της.
To μοναδικό τετραθέσιο ανοιχτό SUV δεν είναι μόνο ένα μοντέλο κύρους, αλλά ένα πραγματικό 4Χ4 με όλες τις εκτός δρόμους ικανότητες της κλειστής έκδοσης, όπως αποδεικνύει και το video.
Υπενθυμίζουμε ότι οι πωλήσεις του Range Rover Evoque Cabriolet θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2016 σε τιμές που φυσικά δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές, όπως άλλωστε και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Το πιο πιθανό φυσικά είναι να έχει ακριβώς τους ίδιους κινητήρες, δίλιτρους diesel με 150 και 180 ίππους και δίλιτρο βενζίνης 240 ίππων, ωστόσο στην περίπτωσή του ίσως να μην υπάρχει η εισαγωγική έκδοση με κίνηση στους δύο τροχούς. Τα κιβώτια θα είναι χειροκίνητα έξι και αυτόματο εννέα σχέσεων.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.