Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Σε ρυθμό κινητοποιήσεων η μαθητική κοινότητα...

Στιγμιότυπο από μαθητική κινητοποίησηΜέσω διαδικτύου αποφασίστηκε σήμερα να γίνει η προειδοποιητική κινητοποίηση, με αιχμή τα προβλήματα στα σχολεία της χώρας, που ξεκινούν από τις ελλείψεις σε καθηγητές, βιβλία, υποδομές, υλικά και.. αναλώσιμα και φθάνουν στην αδυναμία των γονέων να επιβαρυνθούν για μια ακόμη φορά για να καλυφθούν οι ανάγκες του δημόσιου σχολείου.

Η ανταπόκριση και η δήλωση των προθέσεων θα διαμορφώσουν και τις αποφάσεις για το αν θα υπάρξει συνέχεια ή όχι στις διαμαρτυρίες και με ποια μορφή.

Ηδη, αρκετά σχολεία έχουν δηλώσει ότι θα δώσουν το «παρών», ενώ για τη διευκόλυνση του συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00, καλώντας «σε μαζική συμμετοχή την εκπαιδευτική κοινότητα για την επιτυχία των συλλαλητηρίων των μαθητών».

Οι κινητοποιήσεις θα λάβουν χώρα σε όλη την περιφέρεια, ενώ στο κέντρο της Αθήνας η μαθητική πορεία θα ξεκινήσει από τα Προπύλαια στις 12.00.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.