Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Έναρξη Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα για μαθητές Λυκείου & Γυμνασίου

Ενώ εδώ στον Βαρνάβα ασχολούμαστε με χορούς & πανηγύρια γυμναστικής... Εκτός και εάν οι μαθητές του Βαρνάβα προέρχονται από γονείς με υψηλά εισοδηματικά κριτήρια. Λέτε?

Ανακοίνωση έναρξης μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που θα λειτουργήσει σε χώρο του Γυμνασίου Μαραθώνα, με Εθελοντές Καθηγητές, και απευθύνεται σε μαθητές των τάξεων Γυμνασίου, Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μαθητές οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα και με ειδικά κοινωνικά κριτήρια, η επιλογή των οποίων θα γίνει από ειδική επιτροπή.
Οι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να ενταχθούν στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στις διευθύνσεις του Λυκείου και Γυμνασίου Μαραθώνα, από όπου και θα μπορούν να προμηθεύονται τα σχετικά έντυπα.
Η έναρξη των μαθημάτων προγραμματίζεται να γίνει στις 18/11/2015.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Διευθυντές του Λυκείου και του Γυμνασίου Μαραθώνα και στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα κο Άγγελο Λένα (τηλ. 6974806560)



Πηγή  : Ένωση Συλλόγων Γονέων κ' Κηδεμόνων Δήμου Μαραθώνα

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. Ξυπνήσανε ,,,, με ανακοίνωση στο FB της κοινότητας λέει ότι θα συμπεριληφθούν και μαθητές από Βαρνάβα. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Άλλα πέστε μου θα βάλουν και πούλμαν γιατί το κόστος για τους γονείς μέχρι τον Μαραθώνα είναι τεράστιο λόγω απόστασης. Αλλιώς ας αλλάξουμε δήμο. Ο διπλανός μας δήμος του Ωρωπού, προσφέρει τα ίδια και είναι δίπλα στην γειτονιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.