Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

«Η γυναίκα μου είναι ένας ήρωας» Περιμένετε μέχρι να δείτε το μήνυμα αυτού του συζύγου που γίνεται Viral

1219108

Το συγκινητικό γράμμα συζύγου προς τη σύζυγό του νοσοκόμα γίνεται Viral

Ο Μπόμπυ ζει στο Γκάρντεν-ντέιλ  της Αλαμπάμα με τη γυναίκα του Ραγιένα και το μικρό τους γιο. Η Ραγιένα δεν είναι μόνο πολυάσχολη μητέρα αλλά και νοσοκόμα που δουλεύει σε νοσοκομείο με σοβαρά περιστατικά.
Παρ’όλο που η Ραγιένα αφιερώνει τη ζωή της κάθε μέρα στην ανατροφή του παιδιού τους και στη διάσωση της ζωής των άλλων ανθρώπων,ο Μπόμπυ γνωρίζει ότι βαθιά μέσα της είναι εξαντλημένη και παρακουρασμένη. Πρόσφατα,ο Μπόμπυ έκανε σερ ένα γράμμα που έγραψε  αφιερωμένο στη Ραγιένα.Το γράμμα έχει γίνει Viral τώρα με 100.000 shares. 
Όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και βρήκε τη γυναίκα του να παίρνει ένα γρήγορο ύπνο πριν τη δουλειά με τα χέρια κουλουριασμένα γύρω από το μικρό τους γιο, βγήκαν από μέσα του τα ακόλουθα λόγια. Συνέχεια ακούμε για μαμάδες—και γυναίκες γενικά-που νιώθουν υποτιμημένες από τους συζύγους τους. Αν πιστεύετε ότι όλα έχουν χαθεί στον Μπόμπυ, ξανασκεφτείτε το. 
1219108
φωτο Facebook
Περιμένετε μέχρι να δείτε το μήνυμα αυτού του συζύγου στον κόσμο…
‘’Αυτή είναι η γυναίκα μου που παίρνει ένα υπνάκο. Σε μια ώρα θα ξυπνήσει,θα φορέσει τη λευκή της μπλούζα και θα ετοιμαστεί για τη δουλειά.
Τα εργαλεία και τα  αντικείμενα που χρειάζεται  για να κάνει τη δουλειά της θα τα συλλέξει και  θα τα  ελέγξει σχολαστικά-θα φτιάξει τα μαλλιά και το μέικαπ  της γρήγορα.Θα παραπονεθεί ότι είναι άσχημη.Θα διαφωνήσω κατηγορηματικά  και θα της φέρω μια κούπα καφέ.
Θα καθήσει στον καναπέ με σταυροπόδι και θα προσπαθήσει να πιει τον καφέ ,καθώς χαρούμενα θα παίζει με το νήπιο που περιφέρεται γύρω της..Θα κοιτάζει ανέκφραστα εδώ κι εκεί καθώς θα μιλάμε.Σιωπηλά θα ατσαλώνει τον εαυτό της για την επικείμενη βάρδια.Νομίζει ότι δεν το παρατηρώ.
Θα  φιλήσει το παιδί,θα φιλήσει κι εμένα και θα φύγει για να πάει να φροντίσει ανθρώπους που περνάνε τη χειρότερη μέρα της ζωής τους.Τροχαία,τραύματα από πυροβολισμούς,εκρήξεις,καψίματακαι σπασίματα-επαγγελματίες,φτωχοί,παπάδες,ναρκομανείς κιαι ιερόδουλες-μητέρες,πατεράδες,γιοι, κόρες και οικογένειες-δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή τι σου συνέβη…
Αυτή θα σε φροντίσει.
Θα γυρίσει σπίτι μετά από 14 ώρες και θα βγάλει τα παπούτσια της που θα έχουν περάσει από αίματα,κακοκεφιές,δάκρυα,φωτιά και τα πόδια θα πονάνε και θα τα αφήσει όλα έξω.Μερικές φορές δεν θα θέλει να μιλήσει γι’αυτά.Μερικές φορές ανυπομονεί να μιλήσει γι’αυτά.Μερικές φορές θα γελάσει μέχρι δακρύων και μερικές φορές θα κλάψει αλλά άσχετα από όλα αυτά μερικές φορές θα είναι ακριβώς στην ώρα της στην επόμενη βάρδια.
10847958
Η γυναίκα μου είναι νοσοκόμα.Η γυναίκα μου είναι ένας ήρωας.’’
Μακάρι όλοι οι σύζυγοι να είχαν αυτήν την αγάπη,την περηφάνια και αυτόν τον σεβασμό για τις συντρόφους τους.
Αν συμφωνείτε, παρακαλούμε ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ αυτό με τους φίλους σας στο Facebook!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.