Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου

Vasilis Oikonomou-570
Επίθεση από 10 κρανοφόρους δέχτηκε στην οδό Βαλτετσίου 47 στα Εξάρχεια ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου την ώρα που έτρωγε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Οικονόμου δειπνούσε με την παρέα του στο bistrot bar «Ζάχαρη & Αλάτι» στην οδό Βαλτετσίου, όταν δέκα άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και πλησίασαν τον βουλευτή.
Τα άτομα αυτά, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες φορούσαν κουκούλες, ρώτησαν τον κ. Οικονόμου αν είναι ο βουλευτής της ΝΔ και εκείνος απάντησε θετικά.
«Τι θες εσύ εδώ ρε;», φέρονται να του είπαν στη συνέχεια και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν

με γροθιές και κλωτσιές, φωνάζοντας: «Εδώ δεν θα ξαναπατήσεις. Τα Εξάρχεια δεν είναι μέρος για βουλευτές». Ο κ.  Οικονόμου μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί έκριναν ότι ο βουλευτής έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Οργισμένη δήλωση Σαμαρά
«Η άνανδρη επίθεση εναντίον του Βασίλη Οικονόμου, δείχνει ότι η Αθήνα έχει γίνει πάλι ξέφραγο αμπέλι. Οφείλει η κυβέρνηση, να εγγυηθεί την ασφάλεια κάθε πολίτη. Επιτέλους, σε μια δημοκρατική πολιτεία, «άβατα» δεν υπάρχουν!», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Επικοινωνία Βούτση-Οικονόμου
Με τον βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου επικοινώνησε αργά τη νύχτα και ο πρόεδρος Βουλής Νίκος Βούτσης. Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την συμπαράσταση του στον βουλευτή και καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.