Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

How-Turkey-Uses-Migration-to-Put-Pressure-on-Europe-1024x1024
Ο παρατιθέμενος χάρτης παρέχει μια προφανή απόδειξη ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί την Ανατολική Μεσόγειο ως μια διαδρομή μετανάστευσης για να ασκήσει πίεση στην Ευρώπη, όπως ορθά επισημαίνει το site southfront.org.


Κάθε ανεξάρτητος παρατηρητής θα μπορούσε να σημειώσει ότι η ροή της μετανάστευσης από την Τουρκία έχει αυξηθεί περισσότερο από 20 φορές από το 2014.

Επίσης, ένας ανεξάρτητος παρατηρητής θα μπορούσε να ρωτήσει το εξής: «Πώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι ταξιδεύουν από την Τουρκία και τη Μεσόγειο Θάλασσα προς την Ευρώπη;»
 
Έτσι, η Άγκυρα εκβιάζει την ΕΕ με μετανάστες για να… πάρει μόνο € 3.000.000.000 ($ 3,2 δισεκατομμύρια) από την ευρωπαϊκή βοήθεια και απελευθέρωση του καθεστώτος χορήγησης βίζας. Στη συνέχεια, ο Ερντογάν δηλώνει έτοιμος να ενισχύσει την ασφάλεια των συνόρων της Τουρκίας για… την πρόληψη της «ανεξέλεγκτης» των μεταναστευτικών ροών.

Εν τω μεταξύ, η Αμερική ηγείται του συνασπισμού στον πόλεμο »κατά του ISIS», ο οποίος περιλαμβάνει και την Τουρκία (αυτή και εάν είναι η είδηση!) συνεχίζοντας να τροφοδοτούν τον Συριακό πόλεμο, υποστηρίζοντας ομάδες ισλαμιστών που μάχονται την κυβέρνηση της Συρίας. Αυτό και μόνο ενισχύει τη μετανάστευση.

Φαίνεται ότι τα κράτη μέλη της ΕΕ προσπαθούν να επιλύσουν την κρίση με τον λάθος τρόπο, όπως ορθά υποστηρίζει στό τέλος του άρθρου το southfront.org.

Η Τουρκία ως ο κύριος άξονας και ζώνη «τράνζιτ» για τη μεταφορά Ασιατικών πληθυσμών με σκοπό τόσο τον προσπορισμό κέρδους, όσο και την επιδίωξη πολιτικών ανταλλαγμάτων, επιχειρεί να χρησιμοποιήσει την λαθρομετανάστευση ως εργαλείο εξωτερικής πολιτικής.

Ομιλούμε για ένα οργανωμένο δίκτυο, μυστικές υπηρεσίες, στρατός, αστυνομία, το οποίο βγάζει εκατ. δολάρια. Βέβαια ο στόχος του ισλαμιστή Ερντογάν είναι και ο εξισλαμισμός της Ευρώπης. Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η μεταναστευτική ροή θα σημάνει πραγματικά το τέλος της Ευρώπης καθώς θα βυθιστεί στο απόλυτο χάος και τον αφανισμό.

Επίσης να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως το εμπόριο ναρκωτικών, είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την λαθρομετανάστευση, καθώς ο κάθε λαθρομετανάστης, λέγεται ότι λαμβάνει ως αμοιβή, ένα μεγάλο ποσό, που συνήθως ανταποκρίνεται στα έξοδα μεταφοράς του στις ακτές του Αιγαίου και στην «διεκπεραίωσή απέναντι», δηλ. στην Ελλάδα. Οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών είναι συνδεδεμένοι με τα δίκτυα διακίνησης των λαθρομεταναστών.

Χαρακτηριστικά να σας αναφέρουμε πως η τουρκική μαφία, ηγείται του εμπορίου ναρκωτικών στην Ευρώπη, για δεκαετίες τώρα, έχοντας ως εκτελεστικά της όργανα, την Αλβανική και Τσετσένικη μαφία. 

Οι τουρκικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί είναι οι δουλέμποροι, αλλά δεν συλλαμβάνουν κανέναν διότι πολύ απλά θέλουν να ξεφορτωθούν τους μετανάστες, αφού πρώτα τους απομυζήσουν.
 
Η Τουρκία με λίγα λόγια εξισλαμίζει την Ευρώπη, φέρνει το απόλυτο χάος πολτοποιώντας τα ήθη και έθιμα της Ευρώπης και συνάμα βγάζει εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών οι αντίστοιχες Υπηρεσίες Πληροφοριών των ενδιάμεσων χωρών και βεβαίως περισσότερο η τουρκική MIT εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και προσεγγίζει πολλούς παράνομους μετανάστες που έχουν κάποιο επίπεδο και συγκεντρώνουν κάποια επιθυμητά στοιχεία και προσόντα πριν αυτοί εισέλθουν στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους επηρεασμού και στρατολόγησης, όπως χρηματισμοί, διευκολύνσεις εισόδου στην Ελλάδα, απειλές, εκβιασμοί κ.λπ., όπως χαρακτηριστικά γράφει το περιοδικό CRASH Μαιου 2015.

Εύκολα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ανάμεσα στους πολλούς εισερχόμενους στην Ελλάδα βρίσκονται και κάποιοι που θα ενεργήσουν για λογαριασμό της ΜΙΤ στο ελληνικό έδαφος, ενώ είναι διαπιστωμένο ότι η τουρκική Μυστική Υπηρεσία «χρίζει» παράνομους μετανάστες σε πράκτορές της, οι οποίοι εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος ανάμεσα στους πολλούς κακόμοιρους και ταλαιπωρημένους. 

Η ΕΥΠ επανειλημμένως αποκάλυψε τέτοιου είδους επιχειρήσεις της ΜΙΤ, ενώ κάποιοι, προφανώς πράκτορές της ή ελεγχόμενοι από αυτή, εντοπίστηκαν να επιστρέφουν κάποια στιγμή στην Τουρκία για να εισέλθουν αργότερα και πάλι στη χώρα μας, συνεχίζοντας ή αναλαμβάνοντας άλλες καινούργιες αποστολές.
 
Ο δολοφονημένος Τούρκος πρωθυπουργός Τουργκούτ Οζάλ είχε κάνει κάποτε την εκτίμηση ότι δεν χρειάζεται ο πόλεμος στην Ελλάδα, αφού μπορούν να την αλώσουν μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνων που θα προωθηθούν σταδιακά στη χώρα μας.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.