Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Σκύλος κάνει… parkour!

perierga.gr - Σκύλος κάνει... parkour!Το parkour (ή παρκούρ ελληνιστί) έχει γαλλική καταγωγή και είναι στην ουσία μια μη ανταγωνιστική σωματική και πνευματική τέχνη, γνωστή και ως “η τέχνη της φυγής”. Σκοπός για όποιον κάνει parkour είναι η ταχύτατη και ασφαλή μετακίνησή του από το ένα σημείο στο άλλο χρησιμοποιώντας μόνο τις σωματικές του ικανότητες, υπερπηδώντας εμπόδια (φυσικά και τεχνητά) – όπου ως εμπόδια μπορούν να θεωρηθούν τα πάντα: από βράχια, ποτάμια ή κλαδιά μέχρι τοίχοι, πεζούλια ή κάγκελα.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε έναν λάτρη του parkour, που όμως δεν είναι… άνθρωπος αλλά σκύλος! Ο TreT, όπως ονομάζεται, έχει καταγωγή από την Ουκρανία και κάνει εκπληκτικά πράγματα στους δρόμους της πόλης, βάζοντας κάτω με μεγάλη άνεση ακόμη και τους πρωταθλητές του… αθλήματος!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.