Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αποκλειστικό: Δείτε σε βίντεο την παραίτηση του Σπύρου Λιβαθηνού από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα


Την έντονη δυσαρέσκειά του για την γενικότερη απραξία της διοίκησης Ψηνάκη είχε αρχίσει να εκφράζει ο Σπύρος Λιβαθηνός τόσο εντός της παρατάξης όσο και εκτός.

Ήταν κοινό μυστικό ήδη μετά την παραταξιακή συνεδρίαση της ομάδας Ψηνάκη ότι πλέον το γυαλί είχε ραγίσει και για τους δύο. Το θέμα που επέλεξε να "κονταροχτυπηθεί" ο Ψηνάκης με το μέχρι πρότινος δεξί του χέρι και μεγαλύτερο υποστηριχτή στην προεκλογική του εκστρατεία, Σπύρο Λιβαθηνό δεν άφησε άλλα περιθώρια στην σχέση τους.
Ο Ηλίας Ψηνάκης εισηγήθηκε αλλαγή του κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος μέσα στις υπόλοιπες αλλαγές που ήθελε να περάσει, μείωνε αισθητά τον χρόνο προς τους δημοτικούς συμβούλους. Φαίνεται επίσης, ότι ο Δήμαρχος άφηνε να εννοηθεί, ότι ήταν δυσαρεστημένος για την μέχρι τώρα εξέλιξη των δημοτικών συμβουλίων και έτσι ο Σπύρος Λιβαθηνός επέλεξε να παραιτηθεί για τους λόγους που θα ακούσετε και στο βίντεο παρακάτω. Από την μεριά του κου Λιβαθηνού σίγουρα θα μέτρησε και το γεγονός ότι στα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου Καβαρνού,ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης με τον Νησιώτη Γιώργο Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ, δεν αναφέρθηκαν καθόλου στη συμβολή του για την συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς!
Για το συγκεκριμένο θέμα ο Σόμογλου Αλέξανδρος ανέφερε ότι μέσα η εισήγηση του Ηλία Ψηνάκη έχει 19 λάθη και ότι έγινε προχειροδουλειά από τους συνεργάτες του, ενώ συνέχισε λέγοντάς του ότι κακώς έβαζε δημοτικούς συμβούλους να προσεγγίσουν τον Λιβαθηνό, θα έπρεπε να το κάνει ως Δήμαρχος μόνος του. Ο Ψηνάκης αργότερα αρνήθηκε τα όσα είπε ο Σόμογλου.
Η κα.Σταυρακοπούλου σε σύμπνοια και με τον κο Τσίρκα Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο, είπε ότι δεν χρειάζεται ο κανονισμός αλλαγή αλλά το ο τρόπος του Δημάρχου που με την συμπεριφορά του κατέβασε το επίπεδο του συμβουλίου στο πεζοδρόμιο.
Σχεδόν η πλειοψηφία τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης είπαν καλά λόγια για την Προεδρεία του κου Λιβαθηνού. Ο Κώστας Λάσκος από την πλευρά της αντιπολίτευσης πέταξε το γάντι στους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης για να αναρωτηθούν τι πραγματικά φταίει με τις παραιτήσεις των συναδέλφων τους.
Ήταν η πρώτη φορά που ο Ψηνάκης ήταν τόσο μαζεμένος (βρεγμένη γάτα) μετά το σφυροκόπημα που δέχθηκε από παλιούς συνεργάτες του, και αντιπολίτευση για το θέμα. Στο τέλος αναγκάστηκε να το αναβάλει για άλλο συμβούλιο τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου και τελικά αναρωτιέται κανείς μήπως έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα;;

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.