Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνα


Mέσα σε ζεστό και συναδελφικό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Μαραθώνα, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα Προβολής του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Κελαϊδής εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και υπογράμμισε τη βούληση του ΔΣ να διεκδικήσει με αγωνιστική διάθεση τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος ανέφερε τα εξής :
“ Σας ευχόμαστε καλή χρονιά!! Υγεία σε σας και τις οικογένειές σας!!
Ο Σύλλογος μας συνεχίζει την πορεία του με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα.
Επαγρυπνούμε για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των μελών μας και προσπαθούμε να τα στηρίξουμε με διάφορους τρόπους.
Παραμένουμε στο πλευρό των Δημοτών για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή τους σε κρίσιμα για τον Δήμο μας θέματα.
Προσπαθούμε να βοηθήσουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής, με χρήσιμες επισημάνσεις, έχοντας μοναδικό στόχο την σωστή αντιμετώπιση και ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας.
Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Αρχή παραχώρησε χώρο για Γραφείο του Συλλόγου στο Δημοτικό Κατάστημα Μαραθώνα καθώς και αποθηκευτικό χώρο στην Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου.
Το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε να καθιερώσει από την χρονιά που ανέλαβε, το 2014, την απονομή Αναμνηστικής Πλακέτας στους Συναδέλφους Δημοτικούς Υπαλλήλους του Δήμου μας που αποχωρούν από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης.
Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας με γνώμονα πάντα το συμφέρον των μελών του Συλλόγου μας.
Καλή Χρονιά!!!”
Μετά τον σύντομο χαιρετισμό ακολούθησε η απονομή των Αναμνηστικών Πλακετών στους συνταξιούχους Δημοτικούς Υπαλλήλους και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από το ΔΣ του Συλλόγου.
Αναμνηστικές Πλακέτες δόθηκαν στους :
Αγγέλου Γεώργιο, Ζήση Ευαγγελία, Κατσαγώνη Ευανθία, Μπέλλου Μαρία, Σακελαρίου Αναστασία.

 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.