Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Όταν οι ΕΙΚΟΝΕΣ «Μιλάνε» από μόνες τους


Όταν  «Κάποιοι»  προχωράνε σε « Προκλητικές»  και  «Εμετικές»  φωτογραφίσεις μέσα στο Σπίτι  τους για να περάσουν «τάχα μου» μηνύματα. Υπάρχουν και  ΕΙΚΟΝΕΣ που «Μιλάνε» από  μόνες τους !!!  Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται  με μια απλή φωτογράφιση το Επίπεδο κατώτατης στάθμης και σαπίλας  της Πολιτικής ΜΑΣ Ζωής . Και είναι  γύρω μας,  αρκεί να ανοίξουμε τα Μάτια ΜΑΣ.

Στη παρούσα Φώτο  που έφτιαξε ο Αγαπητός  φίλος   Blogger   MikeΑ, κάτοικος Βαρνάβα και Δημότης Μαραθώνα, θα του ζητήσουμε να βάλει μέσα σε ΟΛΗ αυτή την  πολύ ωραία εικόνα και τον κύριο Κρεμλή ή  Κ. Κουνινιώτη  ή Κ. Αμπαζή !! Ντυμένους Παπάδες , όπου με ένα θυμιατήρι θα ευλογούν και θα σταυρώνουν το έργο του ΧΥΤΑ Γραμματικού  - Μαραθώνα .
Βλέπετε το έργο αυτό   ΕΙΝΑΙ με της Ευλογίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος και χρήματα των Ευρωπαίων Πολιτών   !!  Δυστυχώς η  Ευρωπαϊκή Υπηρεσία απάτης  OLAF Δεν βλέπει ΤΙΠΟΤΑ το μεμπτό μέχρι σήμερα !! (Τα γυαλιά του  κ. Ψηνάκη φοράνε άραγε ?? ) 
Εμείς κατά τα άλλα οι απλοί Πολίτες καλούμαστε να  ασκήσουμε το Δημοκρατικό ΜΑΣ δικαίωμα κάθε φορά . Καλά να πάθουμε !!
Δείτε τη φωτογραφία και τα σχόλια και τα συμπεράσματα  ΔΙΚΑ ΣΑΣ
 Εύχομαι κάποια ημέρα να ξυπνήσουμε
Μέχρι τότε, καλή  ΜΑΣ Λευτεριά
Με Ονοματεπώνυμο
ΚΥΡΙΑΚΟΣ  Α. ΓΚΙΚΑΣ 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:  

Δείτε σχετικά 

Γιατί ο Ψινάκης γονάτισε μπροστά στη Δούρου - ΦΩΤΟ

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.