Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Συγκέντρωση συνταξιούχων στο υπουργείο Εργασίας για το Ασφαλιστικό

Συγκέντρωση συνταξιούχων στο υπουργείο Εργασίας για το Ασφαλιστικό
Το κάλεσμα για την παναττική αυτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε το πρωί στην πλατεία Κοτζιά για να ακολουθήσει η πορεία προς το υπουργείο, απηύθυνε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ-ΕΛΤΑ-Δημοσίου-ΟΣΕ-ΟΑΕΕ-ΝΑΤ-ΟΤΑ-ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ αλλά και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών.
Αντίστοιχη συγκέντρωση πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ΙΚΑ Αριστοτέλους, η Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιουχικών Οργανώσεων.
Αίτημα των συνταξιούχων είναι να μην υπάρξουν νέες περικοπές στις συντάξεις και να υπάρξει αποκατάσταση των συντάξεων από τις περικοπές που έχουν ήδη γίνει από τα δύο πρώτα μνημόνια. Επίσης, ζητούν δημόσια δωρεάν υγεία και αφορολόγητο όριο, για αξιοπρεπή διαβίωση.
Σε δήλωσή του Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης, ανέφερε: «Είμαστε πάλι στους δρόμους γιατί υποφέρουμε πραγματικά. Οι παροχές έχουν τσακιστεί κυριολεκτικά και όλα τα δικαιώματα που είχαμε αποκτήσει έχουν ποδοπατηθεί». Επίσης, υποστήριξε πως οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις, δεν πείθουν κανένα.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.