Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Πάρε τα χάπια σου "κοροϊδάρα" ασφαλισμένε και διάβασε πως σε κλέβουνε με τις συντάξεις

Του Αγη Βερούτη
Είναι ξεκάθαρο πως πληρώνουμε συντάξεις παραπάνω από όσο αναλογούν στις εισφορές.
Ακόμα και αν διορθώσουμε για την ανεργία του 25%, και υποθέσουμε πως είχαμε ανεργία 0%, πάλι η ελληνική κοινωνία πληρώνει ΔΙΠΛΑΣΙΑ σε συντάξεις από όσα θα μπορούσε να μαζεύει σε εισφορές αν εργάζονταν όλοι όσοι σήμερα είναι άνεργοι.
Αυτό σημαίνει πως η λεγόμενη αναδιανομή είναι μη βιώσιμη.

Σημαίνει πως δίνουμε στους συνταξιούχους τα διπλάσια από όσα αντέχουμε ως κοινωνία.
Σημαίνει πως η γενιά που σήμερα παίρνει συντάξεις (κυρίως η Γενιά του Πολυτεχνίου -ΓτΠ) κάνει πλιάτσικο.
Σημαίνει πως όποιοι λένε πως εισπράττουν τις εισφορές τους, απλά λένε ψέμματα.
Κοίτα να δεις, αυτό είναι παραφύσιν να συνεχιστεί, και ακόμα και αν προσπαθήσουν να το συνεχίσουν, όσοι μπορούν να φύγουν για άλλες χώρες θα φύγουν, ενώ όσοι δεν μπορούν απλά θα βάλουν λουκέτο.
Προσοχή, δεν μιλάμε για τους 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους άνω των 65, που δούλεψαν μια ζωή. Αυτοί πρέπει να προστατευτούν στα πλαίσια της λογικής.
Λέμε για τους 1.500.000 40-50άρηδες με τα 1.500άρια και τα διχίλιαρα σε συντάξεις με 25ετία σε ΔΕΚΟ, και για τις 40άρες που βγήκαν με 15ετία και εισπράττουν 8-10 φορές όσα έβαλαν στο Ασφαλιστικό Σύστημα.
Αν νομίζεις ότι οι συντάξεις θα παραμείνουν ως έχουν σήμερα, μετατρέποντας την σημερινή νέα γενιά σε σκλάβους (!) έχεις μαύρα μεσάνυχτα!
Όπως η παλαβή κυβέρνηση των αριστεροακροδεξιών φασιστών ένα πράμα! Ναι, αυτών που θα κλείσουν όσα κανάλια δεν τους ευλογάνε!
Ξύπνα όσο είναι καιρός!!!
Ξύπνα λέω!!!
Ξύπνα!!!!
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.