Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Όταν δεν σκύβεις το κεφάλι, κερδίζεις

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος
Ο Ερντογάν ζήτησε απο τον Ομπάμα να επιλέξει ανάμεσα σε αυτόν και τους Κούρδους της Συρίας ενοχλημένος από τη επισκέψη αμερικανού εκπρσώπου στο Κομπάνι.

Στο δίλημμα ανάμεσα στους υποστηρικτές της Αλ Νόυσρα, Τούρκους και τους Κουρδους της Συρίας που πολεμούν τους τζιχαντιστές απο τη πρώτη στιγμή, οι Αμερικανοί απάντησαν όπως φαίνεται στο παρακατω βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών τους Κούρδους.

Και μπορεί η γλώσσα του Κirby να είναι διπλωματική λόγω λανθασμένης αμερικανικής οπτικής και συμφερόντων που στηρίζουν ακόμα την Τουρκία αλλα η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.

Εμείς δε διεκδικήσαμε ποτέ τίποτα μετά το 22. Σκύβαμε το κεφάλι και βασιζόμασταν στο οτι οι άλλοι θα εκτιμήσουν τις θυσίες μας και την καλή μας διάθεση από μόνοι τους.

Τους πρόθυμους σκλάβους δεν τους σέβεται κανείς. Κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβουμε όσο υπάρχει ακόμα χρόνος.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.