Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ποδαρικό με τ’ αριστερό για τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνα

Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα

«Το σημερινό (σ.σ. Δευτέρα 15/2) Δημοτικό Συμβούλιο αναβάλλεται λόγω μη απαρτίας».
Με αυτά τα λόγια έκλεισε, πριν καν αρχίσει, την πρώτη του συνεδρίαση ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνα Βάιος Θανασιάς.
Ο λόγος της αναβολής, η απουσία 17 δημοτικών συμβούλων, σε σύνολο 33, γεγονός που κατέστησε αδύνατη την συνεδρίαση τους σώματος λόγω μη ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας.
Απόντες ήταν: σύσσωμη η αντιπολίτευση των Ιορδάνη Λουίζου, Φώτη Δεληβοριά, Νίκου Στεφανίδη, Νίκου Χατζηγιάννη (που το είχε προαναγγείλει στα social media), οι τρεις ανεξάρτητοι Βασιλική Σταυρακοπούλου, Κώστας Τσίρκας και Αλέξανδρος Σόμογλου, καθώς επίσης και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Λιβαθινός.
Δικαιολογημένα απούσα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, ήταν η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Αναστασία Παππά.
Το dimotinews.gr συνομίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βάιο Θανασιά, μετά την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου και όσα πολύ ενδιαφέροντα μας είπε θα δημοσιευθούν σε επόμενη ανάρτηση...
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.