Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Βάλτε τρικλοποδιά στον Ερντογάν! Μπορείτε;

Μέσα στα αδιέξοδα της προσφυγικής κρίσης διαθέτουμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα, αυτό της δίκαιας ΟΡΓΗΣ.

Τα εκατομμύρια των προσφύγων που είναι στοιβαγμένα στα Μικρασιατικά παράλια θα ξεσπάσουν εναντίων του Ερτνογάν και της παρέας του των δουλεμπόρων όταν η γέφυρα του Ευρωπαϊκού ονείρου που λέγεται ΕΛΛΑΣ κλείσει.

Αυτό το τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι της προσφυγιάς που ξεκινάει από τα Μικρασιατικά παράλια και φτάνει στην συνοριαγραμμή μας με τα Σκόπια στην πλειοψηφία του διακατέχεται από ένα πόθο να πατήσει το πόδι του στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη για να ζήσει εκεί το όνειρο της ευημερίας του δυτικού πολιτισμού φυσικά με τσαντόρ .

Η νεοθωμανική τουρκία τα προηγούμενα χρόνια επένδυσε πάνω σε αυτό τον ανθρώπινο πόνο.

Με την έναρξη της Συριακής κρίσης χιλιάδες άνθρωποι ξεσπιτώθηκαν και βρέθηκαν μέσα στην Τουρκία πρώτα σε στρατόπεδα προσφύγων και μετά διαχύθηκαν σε όλη την τουρκική επικράτεια δουλεύοντας στις φάμπρικες και στις βιοτεχνίες των πλουσίων τούρκων κάτω από άθλιες συνθήκες για να μαζέψουν χρήματα ώστε να πληρώσουν τους δουλεμπόρους- διακινητές στο Αιγαίο.

Να γιατί η Τουρκία τα τελευταία 2-3 χρόνια έζησε το όνειρο της ανάπτυξης.

Να γιατί οι Τούρκοι ψήφισαν και με τα δυο χέρια τους και έβγαλαν παμψηφεί τον Ερντογάν .

Να γιατί οι δικοί μας τουρκολάγνοι εκθείαζαν το αναπτυξιακό μοντέλο της γείτονος χώρας και έτρεχαν τα σάλια τους και μάλιστα έστελναν εκεί τις καταθέσεις τους.

Ακριβώς γιατί η Τουρκία ¨μεγαλουργούσε¨ με φτηνά εργατικά χέρια αγορασμένα στα σκλαβοπάζαρα της προσφυγιάς και ¨έκαιγε κλεμμένο πετρέλαιο¨ που το αντλούσε με τους συνεταίρους της ISIS. Και φυσικά αυτή η κλεμμένη ενέργεια προερχόταν από την χώρα των προσφύγων.

Άφησαν πρώτα τους πρόσφυγες να δουλέψουν τζάμπα για αυτούς και όταν συγκεντρώθηκε ο κρίσιμος όγκος-αριθμός μερικών εκατομμυρίων, τους στοίβαξαν στα Μικρασιατικά παράλια κατά μήκος των Εθνικών οδών για να τους στέλνουν με σειρά προτεραιότητας και στις ωριμασμένες γεωπολιτικές συγκυρίες που δημιουργήθηκαν ( βλ. κατέβασμα των Ρώσων στην Συρία, χρονική εφαρμογή της τουρκικής στρατηγικής επεκτατικής στο Αιγαίο) …

Τους έστελναν μέσω του ΑΙΓΑΙΟΥ να πνιγούν και όσοι σωθούν να ζήσουν το όνειρο της Ευρώπης.

Η Ελλάδα στην προκειμένη περίπτωση είναι η γέφυρα για το όνειρο.

Ήμασταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι ή όχι;

Συμβαίνει και κάτι άλλο πιο σημαντικό πέρα από τις πιέσεις που δεχόμαστε τα τελευταία 24ωρα.

Ο Τούρκος θέλει εξάπαντος σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεφορτωθεί τα εκατομμύρια των αδικημένων υπ αυτού προσφύγων από την χώρα του γιατί γνωρίζει ότι θα ανοίξει σύντομα πολλά και ταυτόχρονα στρατιωτικά μέτωπα και δεν θέλει να υπάρχουν εξοργισμένοι εναντίων του πρόσφυγες σε αυτή την συγκυρία.

Αν στην νέα σύνοδο του Μαρτίου για το προσφυγικό μας μιλήσουν για ποσοστώσεις προσφύγων που θα περνούν τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα και πνιγούμε στις Ευρωπαϊκές αοριστίες τότε η ΟΡΓΗ των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ που ήδη θα ενδημεί στην Ελλάδα θα εκπέσει πάνω μας και το σχέδιο του πανούργου Ερντογάν θα πετύχει διάνα.

Άραγε τότε υπάρχει καμία επιλογή λύσης;

Το ΝΑΤΟ που κατεβαίνει στο ΑΙΓΑΙΟ μοιάζει με παρηγοριά στο άρρωστο;

Ο όγκος των προσφύγων ώρα με την ώρα είναι μη διαχειρίσιμος.

ΤΩΡΑ τολμήστε … ΒΓΕΙΤΕ από την ΣΕΝΓΚΕΝ τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα δηλ αυτό που χρειάζεται ο Σουλτάνος για πετύχει τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς του.

Τα εκατομμύρια των προσφύγων που είναι στοιβαγμένα στα Μικρασιατικά παράλια θα ξεσπάσουν εναντίων του Ερτνογάν και της παρέας του των δουλεμπόρων όταν η γέφυρα του Ευρωπαϊκού ονείρου που λέγεται ΕΛΛΑΣ κλείσει.

Στρέψτε επάνω του το στρατηγικό όπλο που θέλει να χρησιμοποιήσει εναντίων μας .

Αν η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με τους περιορισμούς δράσεις που του βάζουν οι τούρκοι δεν ανακόψει τις μυριάδες που ετοιμάζονται να περάσουν δια θαλάσσης..τότε το ΟΠΛΟ της ΟΡΓΗΣ θα εκπυρσοκροτήσει μέσα στην Ελλάδα και τότε όποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ.

Πρέπει να το καταλάβετε… οι τούρκοι μαζί με τους τοκογλύφους σας ¨πούλησαν στου ΧΑΡΟΥ τα ΑΛΩΝΙΑ¨

Έτσι και αλλιώς η ΕΛΛΑΔΑ θα επιζήσει με νέους ΑΚΡΙΤΕΣ ΔΙΓΕΝΕΙΣ σε Ρωμαίικα Αλώνια.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.