Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στο Μετρό των Βρυξελλών - Πώς έγινε η έκρηξη - Χάος στην πόλη

Στους είκοσι ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τη βομβιστική επίθεση στο σταθμό Maalbeek στις Βρυξέλλες η οποία πραγματοποιήθηκε σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 60 λεπτών από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο.
Τα βελγικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς ενώ η εταιρεία λειτουργίας του Μετρό ενημερώνει για 55 τραυματίες.
Ο γενικός εισαγγελέας ανακοίνωσε πως η επίθεση στο Μετρό ήταν τρομοκρατική ενέργεια.
Σύμφωνα με μαρτυρία ρεπόρτερ του AP μεγάλος αριθμός ανθρώπος έφερε τραύματα ύστερα από την έκρηξη ενώ ο Alexandre Brans με το πρόσωπό του να αιμορραγεί δηλώνει πως η ισχυρή έκρηξη πραγματοποιήθηκε όταν ο συρμός αναχωρούσε από το σταθμό του Maelbeek κάνοντας λόγο για κλίμα πανικού λόγω της μεγάλης παρουσίας επιβατών.

Η Annie Machon, πρώην αξιωματούχος της ΜΙ5 μεταφέρει μια εικόνα χάους της Βελγικής πρωτεύουσας με τα πάντα να έχουν κλείσει, τις σειρήνες να ηχούν και τα ελικόπτερα να πετούν σε όλη την πόλη ενώ τα ΜΜΕ δε λειτουργούν.
Οι κρατικές αρχές ασφαλείας έχουν ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού στο ύψιστο δυνατό.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας
όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.