Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Τα ωραιότερα face painting για το αποκριάτικο παιδικό πάρτι!

face-paint-collage-3
Face Painting! Ζωγραφισμένα παιδικά προσωπάκια, πανέμορφα, λαμπερά, χαρούμενα! Απολαύστε τη χαρά των παιδιών δημιουργώντας στα πρόσωπά τους εικόνες της φαντασίας τους. Είναι εύκολο και απόλυτα ασφαλές.

Η Κryolan διαθέτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων face painting για το πρόσωπο και το σώμα, χρώματα ματ, περλέ, glitter και νέον. Tα υδατοδιαλυτά χρώματα Αquacolor είναι υψηλής ποιότητας κρεμώδες make-up που, όταν ενεργοποιηθεί με το νερό, αποκτά μια όμορφη απαλή υφή. Είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση στα παιδιά, συνοδεύονται από το βραβείο ΕCARF και χρησιμοποιούνται διεθνώς από τους Μake-up artists σε πάρτι, παιδικές εκδηλώσεις και γιορτές.
pixies-face-painting-design7
Με μία παλέτα έξη χρωμάτων ή με 3 χρώματα Αquacolor Make-up μπορείτε να ζωγραφίσετε από απλά μοτίβα (λουλουδάκια, καρδούλες κ.λ.π) μέχρι και ολόκληρα τοπία.Θα χρειαστείτε ένα-δύο πινέλα από συνθετική τρίχα διαφορετικού μεγέθους, αντίστοιχα με το πάχος των γραμμών του σχεδίου που θέλετε να ζωγραφίσετε και νερό.
Girl pirate
Βάλτε λίγο νερό στο Αquacolor Μake-up, τόσο όσο χρειάζεται για να γίνει κρεμώδες, πάρτε με το πινέλο σας το χρώμα και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.Μπορείτε να περάσετε με λευκό χρώμα ολόκληρο το πρόσωπο και με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσετε ένα καμβά επάνω στο οποίο το σχέδιό σας θα δείχνει πιο έντονο. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε ένα συνθετικό σφουγγάρι για να απλώσετε το χρώμα σε όλο το πρόσωπο.
face-paint
Σαν τελική πινελιά απλώστε λίγο Glitter Gel σε χρυσό ή ασημί ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα προτιμάτε σε μυτούλες και μάγουλα. Προσοχή όχι κοντά στα μάτια.Το Αquacolor στεγνώνει σε λίγα λεπτά. Αφού στεγνώσει, εάν θέλετε μεγαλύτερη ένταση μπορείτε να ξαναπεράσετε το χρώμα.
11-face-painting-for-kids.preview
27_1butterfly_eye_face_painter_chicago_illinois
165071-849x565-cat
face-painting-animals-9-964x700
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.