Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο ΟΗΕ να επικηρύξει τους αρχηγούς του ISIS, αλλά και τον Soros και άλλους.

Α. Λεόνη
Είναι αυτονόητη ενέργεια εκ μέρους του ΟΗΕ ότι πρέπει να επικηρύξει τους αρχηγούς του ISIS, οι οποίοι καθημερινά ενεργούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το ISIS είναι εγκληματική οργάνωση, η οποία επέστρεψε την ανθρωπότητα στην βαρβαρότητα.

Καθημερινά βλέπουμε φρικτοί αποκεφαλισμοί, σταυρώσεις, βιασμοί, αγοροπωλησίες γυναικών και παιδιών. Το ISIS εγκαθίδρυσε στην περιοχή της Συρίας και του ΙΡΑΚ ψευδο-κράτος με σαρία και δομή. Κανείς όμως δεν θέλησε να εναντιωθεί σε αυτή την βαρβαρότητα που ακόμα και τα εγκλήματα του Χίτλερ φαίνονται πολύ ελαφρύτερα.

Αν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας και λόγος ύπαρξης για τον ΟΗΕ, πρέπει να κάνει την επικήρυξη εντελώς αυτόματα. Όλοι σήμερα κατηγορούν την Δύση ότι χρηματοδότησε και εξόπλισε αυτό το τέρας. Το ίδιο έπραξε και η Σαουδική Αραβία μαζί με άλλα Αραβικά Κράτη. Οικοδόμησαν την βαρβαρότητα του ISIS.

Αν όμως η Δύση δεν αλλάξει μυαλά – και δεν φαίνεται να το κάνει- τότε η ίδια θα γίνει το θύμα του Τέρατος (ή των Τεράτων) που εξέθρεψε. Η ανθρωπότητα θα ζήσει πολλά χρόνια στην βαρβαρότητα. Το ISIS αργά ή γρήγορα θα φθάσει στην πόρτα των Δυτικών.

Πώς να ξεχάσει κανείς την σχολαστικότητα της Δύσης με την οποία επικήρυξε πρόσφατα τους Σέρβους ηγέτες, οι οποίοι όμως υποστήριζαν την χώρα τους και καμία απαίτηση δεν είχαν για θέματα έξω από την χώρα τους. Γιατί αποστρέφει το πρόσωπο στους σημερινούς κοινούς εγκληματίες;

Επίσης, αν η Ευρώπη από μόνη της δεν επικηρύξει τον Σόρος και άλλους συναφείς ‘χρηματοδότες’ οι οποίοι χρηματοδοτούν (με ΜΚΟ κοκ) φανερά πλέον τις ανθρώπινες ροές, τις οποίες και κατευθύνουν στην Ευρώπη, ώστε να την διαλύσουν οριστικά, τότε θα έχει αποδεχθεί απαθώς την καταστροφή της και ως ένα βαθμό θα έχει αποδειχθεί κατώτερη του ρόλου της. Οι διεθνείς εγκληματίες τύπου Σόρος κερδοσκοπούν καθημερινά σε βάρος της ανθρωπότητας και πλέκουν να απάνθρωπα σχέδια τους για την υποδούλωση ολόκληρης της ανθρωπότητας. Και την ίδια στιγμή οι επιχειρήσεις αυτών των εγκληματιών λειτουργούν ανεμπόδιστα τόσο στην Ευρώπη όσο και σε άλλα σημεία του πλανήτη.
 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.