Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΝΑΒΙΩΤΕΣ: O Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ψηνάκης δεν εκτελεί σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Αδικαιολόγητη σιωπή τηρούν ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος και η πρόεδρος του Βαρνάβα.
Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές ότι είναι απαράδεκτο για τους κατοίκους μιας δημοτικής ενότητας, εν προκειμένω του Βαρνάβα, ενός Καλλικρατικού δήμου όπως ο Μαραθώνας, να πληρώνουν διόδια για τις καθημερινές διαδρομές τους.

Όπως έχουν αναφέρει επανειλημμένα οι κάτοικοι της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα, ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ψηνάκης δεν εκτελεί σχετική παλαιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (βλέπε εικόνες στο τέλος της σελίδας), περί αναγκαιότητας κατάργησης-μείωσης των διοδίων των μονίμων κατοίκων του Βαρνάβα, με την υποσημείωση ο δήμαρχος να εξαντλήσει κάθε μέσο πίεσης προς ικανοποίηση του αιτήματος.
Υποσημειώνουν δε ότι: ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ σύμφωνα με το Άρθρο 58 Είναι να εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, της οικονομικής και της επιτροπής ποιότητας ζωής. Η μη εκτέλεση των αποφάσεων αυτών συνιστά σοβαρή πειθαρχική παράβαση καθήκοντος.
Καταγγέλλουν επίσης ότι παραμένουν αναπάντητες οι έγγραφες διαμαρτυρίες & επιστολές κατοίκων προς τον Δήμαρχο και την τοπική κοινότητα Βαρνάβα.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να τονίσουμε την αδικαιολόγητη σιωπή που τηρούν ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος και η πρόεδρος του Βαρνάβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.