Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟ ΙΑΤΡΟΥ


Ο Σταύρος Ιατρού (δεξιά) σε εικόνα αρχείου με τους δημάρχους Δημήτρη Λουκά Λαυρεωτικής, Γιώργο Σωφρόνη Σαρωνικού και τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου / (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )
 

Πρώτα ‘’έφαγε’’ γιαούρτια, τώρα πληρώνει 7000 χιλιόευρα. Αυτή είναι η ποινή που επιβλήθηκε στο Θεόδωρο Πάγκαλο, υπουργό επί ΠΑΣΟΚ, γιατί κατηγόρησε τον πρώην δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού, μετά την επίθεση που δέχτηκε το Μάρτη του 2011 σε ταβέρνα των Καλυβίων από αγνώστους, ως υποκινητή της πράξης αυτής.   
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την αγωγή του πρώην δημάρχου και αποφάσισε πως ο κ. Πάγκαλος θα πρέπει να αποζημιώσει τον κ. Ιατρού για ηθική βλάβη και πλέον να αποφεύγει κάθε προσβολή στο πρόσωπό του.
Επίσης ο πρώην υπουργός είναι υποχρεωμένος με δικά του έξοδα να δημοσιεύσει σε δύο ημερήσιες εφημερίδες τη δικαστική απόφαση.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.