Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η Αθήνα μέσα από τα μάτια ενός… αδέσποτου σκύλου


  Δείτε το «City of Dog», ένα ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Λαμπρίδη για τους τετράποδους πολίτες της πρωτεύουσας. Της Χριστίνας Φαραζή

«Όλα τα σκυλιά πηγαίνουν στον παράδεισο» και ο Λουκάνικος είναι σίγουρα ένα από αυτά. Ο σκύλος που έμεινε στην ιστορία ως ο τετράποδος «αγανακτισμένος» διαδηλωτής του Συντάγματος. Πώς ήταν άραγε η ζωή στην πόλη μέσα από τα μάτια του;

Ο φωτογράφος και σκηνοθέτης Δημήτρης Λαμπρίδης, που έχει έδρα του το Λονδίνο, δημιούργησε ένα ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ με τίτλο «City of Dog», μέσα από το οποίο μας δείχνει πώς βλέπουν την Αθήνα και τους κατοίκους της, αλλά και το πώς ζουν μέσα σε αυτήν οι αδέσποτοι σκύλοι.

«Πρόκειται για ένα πειραματικό ντοκιμαντέρ για τους αδέσποτους σκύλους της πρωτεύουσας, την κοινωνία και την πόλη στην οποία αυτοί κατοικούν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.
http://doplambridis.com/

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.