Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ανακύκλωση - Διαχείριση απορριμμάτων....

Η διαχείριση απορριμμάτων δεν επιτρέπει υποχώρηση

Οι δήμαρχοι οφείλουν μέσω της ΠΕΔ να επιταχύνουν τη διαδικασία των Τοπικών Σχεδίων και δια του ΦΟΔΣΑ να προχωρήσουν άμεσα στο νέο ΠΕΣΔΑ
Εκτός από τα προβλήματα της οικονομίας της ανεργίας της δημόσιας διοίκησης, της ανυπαρξίας αναπτυξιακού σχεδίου, της διάλυσης της παραγωγικής διαδικασίας κ.λπ., η κυβέρνηση της αριστεράς, μεταξύ άλλων, είχε και έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων αλλά και των υγρών αποβλήτων σε πανελλαδικό επίπεδο. Iδιαίτερα οξυμμένο το πρόβλημα της διαχείρισης στερεών απορριμμάτων εμφανίστηκε στην Πελοπόννησο, στην Αρκαδία και στην Ηλεία.

Ανακύκλωση συσκευών: H Ελλάδα 7η στην Ευρώπη με αύξηση 8%

Ανακύκλωση συσκευών: H Ελλάδα 7η στην Ευρώπη με αύξηση 8% Ιδιαίτερα επιτυχημένη διαγράφεται η πορεία της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα, παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα.

Ανταποδοτική Ανακύκλωση στις Ενορίες

Ανταποδοτική Ανακύκλωση στις Ενορίες
Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο Εθνικός Φορέας Ανακύκλωσης «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» ανακοίνωσαν την έναρξη μιας καινοτόμου Δράσης Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στις ενορίες.
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.