Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ-Βίντεο: Το αεροσκάφος της Egypt Air πέφτει σαν πύρινη «μπάλα» στα νερά της Μεσογείου ή είναι κάτι άλλο; (φωτό)

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΟΡΟΙ - "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ
Σύμφωνα με το Al Arabiya ελληνική φρεγάτα εντόπισε δύο πτώματα νότια της Μεσογείου ενώ έχει ήδη αναρτηθεί το πρώτο βίντεο που δείχνει την πτώση του Airbus A320 των Αιγυπτιακών Αερογραμμών.

Η βρετανική Mirror, επικαλούμενη το δίκτυο Al Arabiya, εκτός από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους της Egyptair βρέθηκαν και δύο πτώματα από ελληνική φρεγάτα νότια της Μεσογείου τα οποία δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.
Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση από άλλο δίκτυο.
Συν τοις άλλοις στο twitter ήδη έχει αναρτηθεί το πρώτο βίντεο από την ανεύρεσή τους.
Ακολουθεί και ένα ακόμα βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει την πτώση του Airbus A320 των αιγυπτιακών αερογραμμών και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του βίντεο ή αν απεικονίζει κάτι άλλο (π.χ. δορυφόρο που να συντρίβεται στη Γη), ενώ έχει κυκλοφορήσει αρχικά σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.
Δείτε εικόνες από το αιγυπτιακό φορτηγό Maersk Ahram που μετέχει στις έρευνες διάσωσης.
Μετά τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν ότι τρομοκράτες κρύβονται πίσω από το δυστύχημα, Ισραηλινοί αναλυτές καταλήγουν στο ίδιο ενδεχόμενο.
Ο ειδικός αεροναυπηγικής Τζέραρντ Φέλντζερ, μιλώντας στους Times του Ισραήλ δήλωσε πως είναι μικρή η πιθανότητα η συντριβή να προκλήθηκε από μηχανική βλάβη.
«Μία σημαντική τεχνική βλάβη -η έκρηξη ενός κινητήρα για παράδειγμα- μοιάζει απίθανη», δήλωσε ο ειδικός, επισημαίνοντας πως το αεροσκάφος ήταν σχετικά καινούριο, καθώς ξεκίνησε τις πτήσεις το 2003.
Την ίδια ώρα, ο Φέλντζερ πρόσθεσε πως τα Αirbus A320 έχουν πολύ καλά στατιστικά σε θέματα ασφαλείας, με τον ειδικό να διευκρινίζει πως κάθε 30 δευτερόλεπτα απογειώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο ένα A320.
«Είναι ένα σύγχρονο αεροσκάφος, το δυστύχημα σημειώθηκε εν μέσω πτήσης σε εξαιρετικά σταθερές συνθήκες. Η ποιότητα της συντήρησης και η ποιότητα του αεροσκάφους δεν τίθενται προς αμφισβήτηση σε αυτή την περίπτωση», συμπλήρωσε.
Παράλληλα, τόνισε πως η EgyptΑir έχει την άδεια να πετάει στην Ευρώπη, και ότι δεν βρίσκεται στη «μαύρη λίστα».
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160519/%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82#sthash.3pT0zDD5.dpuf
PHOTOS: First images coming of the debrie spotted of the crashed plane -

VIDEO: First footage of the debris of crashed -


BREAKING: Airplane lifejackets found in search area -
BREAKING: US Officials: Early indications is that a bomb took down - CNN

BREAKING: says it "confirms the finding of wreckage of the missing aircraft” -

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.