Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

EKTAKTO: Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου της EgyptAir

BΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ  
Συντρίμμια του αεροσκάφους της EgyptAir εντοπίστηκαν από τον Αιγυπτιακό στρατό, 290 χιλιόμετρα βόρεια της Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με το Reuters.
 Η αιγυπτιακή τηλεόραση μετέδωσε και αυτή με την σιερά της ότι βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου της EgyptAir βόρεια της Αλεξάνδρειας 
«Αντικείμενα που ανήκουν σε επιβάτες της πτήσης MS804 βρέθηκαν από σκάφος του ναυτικού που σαρώνει την περιοχή για τα μαύρα κουτιά»
Xθες το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκαν δύο αντικείμενα πορτοκαλί χρώματος εντοπίστηκαν σε απόσταση 200- 230 μιλίων νοτιοανατολικά της Κρήτης, εντός του FIR της Αιγύπτου, από αιγυπτιακό αεροσκάφος που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του AirBus 320.
Τα δύο πλαστικά κομμάτια θεωρήθηκε ότι είναι είτε σωσίβια, είτε κομμάτια από τις λαστιχένιες «τσουλήθρες» που χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και εντοπίστηκαν σε μια περιοχή, 50 μίλια νοτιοανατολικά από το σημείο που χάθηκε το ίχνος του αεροσκάφους.
Αποδείχθηκε ότι τα ευρήματα δεν είχαν καμία σχέση με το αεροσκάφος της EgyptAir, ενώ δεν ήταν καν συντρίμμια από άλλο αεροπλάνο.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.