Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Πρόσληψη 110 ατόμων στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ

Την κάλυψη 110 θέσεων ανακοινώνει το νοσοκομείο Αττικόν και καλεί τα φυσικά πρόσωπα καθαρίστριες – καθαριστές που απασχολούνταν ή απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ» να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον με αίτησή τους, για τη σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου.

Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου για την καθαριότητα δεν θα υπερβαίνει το όριο που θέτει ο νόμος, έως και την 31/12/2017.
Στη διαδικασία συμμετέχουν οι ιδιώτες καθαριστές και καθαρίστριες που πρέπει:
Α. Να εξακολουθούν να απασχολούνται ή απασχολούνταν για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα στο παρελθόν με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασίας στην καθαριότητα του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ».
Β. Να μη συντρέχουν οι αρνητικές προϋποθέσεις του άρθρου 8 του Ν.3528/2007 (Α΄ 26) και του άρθρου 43 παρ.1 του Π.Δ.60/2007 (Α΄64).
Η επιλογή θα γίνει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, σύμφωνα με αντικειμενικά κριτήρια κατά την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας : 1. Ιδιώτες με την μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στο ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ». 2. Ιδιώτες με την μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας οπουδήποτε. 3. Ιδιώτες που είναι άνεργοι κατόπιν καταγγελίας της συμβάσεως εργασίας τους. 4. Ιδιώτες που είναι άνεργοι από οποιαδήποτε αιτία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.