Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Οι τσάμηδες και η τιμωρία τους από τον Ζέρβα!Πήραν αυτό που άξιζε στους δοσίλογους


Η βρώμικη ιστορία των τσάμηδων δεν αμφισβητείται από κανέναν.Ούτε από τους ίδιους του απογόνους τους που προκλητικά σηκώνουν πανό μέσα στα γήπεδα του EURO 2016,κάνοντας λόγο για…γενοκτονία! Ανήθικοι συνεργάτες των φασιστών της Ιταλίας και των Γερμανών ναζί,έστησαν στον τοίχο Έλληνες πατριώτες! Γενοκτονία; Για ποια γενοκτονία μιλάνε;
Ο Ναπολέων Ζέρβας και ο ΕΔΕΣ τους έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα.Τους τσάκισε στρατιωτικά! Αλλά επειδή οι Έλληνες ευτυχώς δεν είναι τσάμηδες,ούτε ναζί, συνειδητά όπως καταγράφουν ιστορικοί έδωσε τον απαραίτητο χρόνο για να αποχωρήσουν οι άμαχοι. Παρά τα όσα είχαν κάνει εναντίον των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της κατοχής.
Οι τσάμηδες μετά από την συνθηκολογηση των Ιταλών το 1943,μεταπήδησαν άμεσα στο στρατόπεδο των Γερμανών.
Στις 27 Αυγούστου 1944 ο Ζέρβας τους κάλεσε για τελευταία φορά να καταθέσουν τα όπλα.Εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση εναντίον τους και τους τσάκισε.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή η Μηχανή του Χρόνου.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.