Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Τρίτος αγώνας Όλοι Μαζί Μπορούμε στο Σχοινιά

9F695CEB85C02A7C41E057648E2029B8
Περισσότερα από χίλια άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή στον τρίτο αγώνα δρόμου που διοργανώνει αύριο Κυριακή το Όλοι Μαζί Μπορούμε, στην περιοχή του Σχοινιά, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη.

Όσοι δεν μπόρεσαν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους, μπορούν κατ’ εξαίρεση να το παραλάβουν αύριο από τις 7:30 το πρωί, αφού παραδώσουν το μοναδικό αντίτιμο που ειναι η προσφορά τους σε τρόφιμα.

Για τη δωρεάν μεταφορά των δρομέων στο σημείο εκκίνησης και την επιστροφή τους στην Αθήνα μετά το τέλος του αγώνα, η εταιρεία ΚΤΕΛ Α.Ε. του νομού Αττικής προσφέρει ένα λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει από την οδό Μαυροματέων στο Πεδίον του Άρεως, στις 6:30 το πρωί.
Ο Αγώνας Δρόμου εχει δύο διαδρομές, 5 χιλιομέτρων και 10 χιλιόμετρων με ώρα εκκίνησης στις 9:00 το πρωί και στις 9:05 αντίστοιχα.
Η εκκίνηση του αγώνα καθώς και ο τερματισμός θα γίνουν στο χώρο της Εισόδου Εγκαταστάσεων Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχοινιά.
Πηγή: .skai.gr

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.