Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

"Ευχαριστούμε για τη στήριξη, συγγνώμη για την αναστάτωση..."


λένε οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί...
Κοινή δήλωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι δικάστηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης για τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στην Ελλάδα και...

την ηθικής αυτουργίας σε παράνομη πτήση και εκτέλεση παράνομης πτήσης στον ελληνικό χώρο, ανέγνωσε μετά το πέρας της δίκης η μία εκ των συνηγόρων τους, Κατερίνα Δαπουδάνη.

Η δήλωση των καταδικασθέντων σε ποινή δίμηνης φυλάκισης με αναστολή για την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για τη στήριξη. Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε στο ελληνικό κράτος, αλλά δεν είχαμε κάποια άλλη επιλογή. Πιστεύουμε στις δημοκρατικές αρχές και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν είχαμε καμία απολύτως ανάμειξη με την απόπειρα πραξικοπήματος. Είμαστε αξιωματικοί του τουρκικού στρατού και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Υπηρετήσαμε με αυταπάρνηση όλα αυτά τα χρόνια και αγαπάμε τη χώρα μας. Λυπούμαστε για την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία».

Η κ. Δαπουδάνη μετέφερε και την έκκληση των οκτώ ανδρών προς οποιαδήποτε Μη Κυβερνητική Οργάνωση για στήριξη και βοήθεια...

naftemporiki.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.