Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Εκδηλώσεις με θέα… το αυγουστιάτικο φεγγάρι σε 116 χώρους... εκτός του Βαρνάβα. Μην ενοχλείτε την τοπική κοινότητα ...

Εκδηλώσεις με θέα… το αυγουστιάτικο φεγγάρι σε 116 χώρους! - Κεντρική Εικόνα
Ελεύθερη είσοδο σε 116 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα προγραμματίζει προς τιμήν της φετινής Αυγουστιάτικης πανσελήνου για το τετραήμερο 17, 19, 20 και 21 Αυγούστου το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Χορό, θέατρο, εικαστικές εκθέσεις, βραδιές προβολών και κυρίως μουσική περιλαμβάνουν οι εορτασμοί, που και φέτος υποστηρίζει το «φυλακτικό προσωπικό» των υπηρεσιών του Υπουργείου και αναμένεται να αγκαλιαστούν από πλήθος κόσμου.
Η Ακρόπολη, όπως συνηθίζει να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, δεν θα συμμετάσχει στον εορτασμό για λόγους ασφαλείας, καθώς η ολισθηρότητα σε συνδυασμό με το χαμηλό φωτισμό καθιστούν επισφαλή τη νυχτερινή επίσκεψη. Ο αρχαιολογικός χώρος της θα λειτουργήσει κανονικά, ως τις 20.00 το βράδυ.
Ο αγαπητός αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου, που έκανε ντεμπούτο στους περσινούς εορτασμούς της αυγουστιάτικης πανσελήνου,  αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον όσων απομένουν στο κλεινόν άστυ.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ME ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 Μια ιδέα που  προτείναμε στην Τοπική Κοινότητα από το 2014 για να υλοποιηθεί τον
Αύγουστο του 2016. Ευκαιρία για ανάδειξη του πολιτισμού στον τόπο μας που μάλλον πάει χαμένη ξανά.


Συντοπίτης

 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.