Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Το χάος προφήτευσε ο Μουζάλας: Βλέπει 180.000 μουσουλμάνους (επιπλέον) - "Χάθηκαν" 4.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες

Freepen.gr - Το χάος προφήτευσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας σε περίπτωση που καταρρεύσει η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας σε πρωινή συνέντευξη τύπου.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναμένει στην Ελλάδα να φτάσουν επιπλέον 180.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες.
Επίσης ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή...αγνοούνται 4.000 άτομα τα οποία δεν έχουν προσέλθει στη διαδικασία προκαταγραφής και δε γνωρίζουμε που βρίσκονται!
Ο Γιάννης Μουζάλας δήλωσε πως το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δημιουργία νέων καταυλισμών προσφύγων και μεταναστών σε όλη τη χώρα θα υλοποιηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και ότι σταδιακά θα προστίθενται νέα κέντρα ως τις Γιορτές.
Επιπλέον η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα να έχουν δικαιώματα παιδείας, εργασίας, στέγασης και υγείας, το οποίο σημαίνει πως de facto θα νομιμοποιηθούν.
Ακόμη, ο κ. Μουζάλας άφησε αιχμές για χώρες της ΕΕ, που δε δέχονται πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες από την Ελλάδα, παρά τη συμφωνία, ξεχνώντας ίσως ότι η μεγαλύτερη ευθύνη μιας κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει τα συμφέροντα του έθνους στο όνομα του οποίου εξελέγη και κυβερνά.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.