Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 26/8/2016

Μία από τις πρωταρχικές έγνοιες της τοπικής πρόεδρου του Βαρνάβα -ως υπεύθυνης πυροπροστασίας - θα έπρεπε να ήταν η έγκαιρη προετοιμασία οργάνωση, εκπαίδευση, πολυάριθμης ομάδας εθελοντών για  φύλαξη και άμεση κατάσβεση (στην έναρξη) της όποιας πυρκαγιάς για την περίοδο του καλοκαιριού. Ήδη είχαμε την πρώτη μεγάλη 20/6 και μυαλό δεν βάλαμε.

Παρατηρούμε δυστυχώς την πρόεδρο να μήν αναλαμβάνει καμιά πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση αυτή και να περιορίζεται στην ισχνή παρουσία  2-3 κοιν. υπαλλήλων και   2-3 συμπολιτών μας.  Με την επιπολαιότητα αυτή εκθέτει σε μεγάλο κίνδυνο, ζωές και περιουσίες κατοίκων.  Οι φλόγες της πυρκαγιάς του 2009 είχαν κάψει τον Αν. Βαρνάβα και γλύψει και τους τοίχους του σπιτιού μου. Ευχόμαστε και ελπίζουμε στον Θεό.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για την Παρασκευή, 15 Αυγούστου, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας.

Δείτε στον χάρτη τις περιοχές που αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο.

Αμέλεια εμφανίζει η Κοινότητά και στον τομέα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης των πολιτών, παρά τις προειδοποιήσεις της Γεν. Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και δεν δημοσιοποιεί (FB) τις σχετικές ανακοινώσεις όπως οφείλει. 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΡ. ΑΝΕΜΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.