Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
             Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ε’ κατασκήνωση και την όχι καθώς πρέπει επίσκεψη του Δημάρχου Ηλία Ψηνάκη στις εγκαταστάσεις της, επανήλθε πάλι στην επικαιρότητα το θέμα της αξιοπιστίας των υπαλλήλων του Δήμου Μαραθώνος. Η απαξίωση των υπαλλήλων πήρε ξανά και ξανά ΕΘΝΙΚΕΣ διαστάσεις στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, websites, εφημερίδες και όπου αλλού έχει πρόσβαση ο δήμαρχος μας. Εμείς ως υπάλληλοι θέλουμε να ρωτήσουμε τον δήμαρχο πως γίνεται στις κατ’ ίδιαν συναντήσεις μας να εμφανίζεται ως ‘φίλος’  και ‘προστάτης’ μας και όταν βγαίνει στα κανάλια να μας αποκαλεί «κλέφτες» και «απατεώνες».

             Η συγκεκριμένη στάση του Η. Ψηνάκη σε ζητήματα ‘επικοινωνίας’ σε χώρους εκτός Καλλικρατικού δήμου δεν μας είναι καινούργια. Στο παρελθόν και πριν αναλάβει καθήκοντα (Μάιος 2014) μας αποκαλούσε «τεμπέληδες», όταν ανέλαβε, σε συγκέντρωση που συγκάλεσε ο ίδιος, μας αποκάλεσε «βρωμιάρηδες» (Σεπτέμβριος 2014), στην πορεία μας αποκαλούσε και τα δύο μαζί. Κατέληξε στο «κλέφτες» και «απατεώνες». Οι κατηγορίες αυτές φυσικά απευθύνθηκαν σε δι-μηνίτες υπαλλήλους με σύμβαση ορισμένου χρόνου της Ε΄ Κατασκήνωσης Άγιου Ανδρέα της θερινής περιόδου (07/2016 έως 09/2016), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους δεν αγγίζουν και τους υπόλοιπους συναδέλφους του μονίμου και Ι.Δ.Α.Χ. – Ι.Δ.Ο.Χ. προσωπικού του δήμου. Οι δι-μηνίτες συνάδελφοι είναι και αυτοί εργαζόμενοι, που ψάχνουν απελπισμένα να βρουν εργασία κάτω από δύσκολες συνθήκες διορισμού, και μέσα στην οικονομική τους ένδεια είναι και υποχρεωμένοι να στιγματίζονται ως «κλέφτες». Μέχρι τώρα ξέραμε ότι όταν κάποιος κλέβει τον συλλαμβάνει η αστυνομία, διεξάγεται δίκη, βγαίνει καταδικαστική απόφαση και ύστερα δημοσιεύεται το όνομα του στα ΜΜΕ. Ειλικρινά είναι άξια απορίας η συγκεκριμένη τακτική του νέου Δημάρχου.
            Επειδή πάντως η αξιοπρέπεια μας, ως σύνολο εργαζομένων, έχει θιχτεί υπερβολικά τόσο από τον ευρύτερο ΜΜΕ χώρο, όσο και από τα κόμματα και τους θεσμικούς φορείς, τα οποία παρεμπιπτόντως αποδεικνύονται καθημερινά πιο κλέφτες και μεγαλύτερα τρωκτικά του δημόσιου χρήματος, από ότι οι συνάδελφοι της Κατασκήνωσης, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον δήμαρχο άμεση αποκατάσταση του ονόματος μας, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη στο όνομα των εργαζομένων και να αποκαταστήσει την τιμή τους ΔΗΜΟΣΙΑ ακριβώς με τον ίδιο προσφιλή του τρόπο, γιατί είμαστε άνθρωποι με οικογένειες, παιδιά και ΦΥΣΙΚΑ παραλήπτες πενιχρών μισθών.
 Πρωτοβουλία Εργαζομένων Δήμου Μαραθώνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Επιστολή Εργαζομένων Ε΄ Παιδικής Κατασκήνωσης Αγ. Ανδρέα προς Εισαγγελέα ,προς Δήμαρχο κ.Ψηνάκη & Αν.Υπουργό κ.Φωτίου

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.