Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Έχουμε πιάσει τέρμα στον δήμο Μαραθώνα ή έχει και πιο κάτω;

ψηνακης
Μετά το χτεσινό κατεπείγον δημοτικό συμβούλιο που δεν έγινε ποτέ γιατί κάποιοι
προτίμησαν να πάνε για μπάνιο, τι περιμένουμε να συμβεί στην Ε’ Κατασκήνωση;

Ο Ηλίας Ψηνάκης μετά από την επιστολή της ΠΟΣΓΚΑμεΑ έβγαλε ένα δελτίο τύπου επιρρίπτοντας τις ευθύνες στο υπουργείο, στην συνέχεια δεύτερο δελτίο τύπου που μας ανακοίνωσε ότι μετά από συνάντηση με την αρμόδια υπουργό υπεγράφη η απόφαση για την απελευθέρωση πιστώσεων που αφορά στη λειτουργία της κατασκήνωσης, μετά έκανε ένα ‘’Ντου’’ στην κατασκήνωση επιρρίπτοντας ευθύνες στους εργαζόμενους, βγάζοντας ταυτόχρονα και σχετικά δημοσιεύματα στον τύπο και τελικά φτάσαμε χτες να κάνουμε κατεπείγον δημοτικό συμβούλιο για να πάρουμε τις αυτονόητες αποφάσεις για την λειτουργία της κατασκήνωσης και να μην έχουμε απαρτία.
Τι προβλέπουμε να συμβεί στην συνέχεια; Ο Ηλίας Ψηνάκης θα ρίξει τις ευθύνες στους δημοτικούς συμβούλους που δεν προσήλθαν στην συνεδρίαση και θα συνεχίσει τις διακοπές του αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα. Έχουμε πλέον συνηθίσει στην τακτική του Ηλία Ψηνάκη που για το μόνο που ενδιαφέρετε είναι η εικόνα του προς τα έξω και αδιαφορεί πλήρως για την τραγική κατάσταση που ζούμε στον δήμο Μαραθώνα.Δεν μπορούμε όμως να ανεχτούμε με τίποτα την αδιαφορία κάποιων δημοτικών συμβούλων που έχουν μεγαλώσει και ζουν στην περιοχή μας.
Με τις υγείες μας

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.