Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Χάνει την άδεια ο Καλογρίτσας - Ποιος είναι ο πρώτος επιλαχώ

Χάνει την άδεια ο Καλογρίτσας - Ποιος είναι ο πρώτος επιλαχών
Το αίτημα του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα για παράταση 48 ωρών στην καταβολή της πρώτης δόσης απέρριψε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) επικαλούμενη τον σχετικό νόμο. 

Οι άλλοι τρεις υπερθεματιστές, Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης και Μίνωας Κυριακού πλήρωσαν κανονικά τη δόση.


Η ανακοίνωση της ΓΓΕΕ έχει ως εξής:
Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση: 
«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Πρώτος επιλαχών είναι ο Ιβαν Σαββίδης.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.